Bankzitten

Bankzitten - Fabian Dekker | Tiliboo-afrobeat.com

...nkzitten komt weliswaar voor risico van de werkgever, maar daaraan zit wel een grens ... Zit er een grens aan het werkgeversrisico van bankzitten ... ... . Zou dat niet het geval zijn, dan zou dit tot het onaanvaardbare gevolg leiden dat het dienstverband tot in lengte van dagen zou voortduren. Deze grens wordt mede bepaald door de duur van het bankzitten, maar ook de andere omstandigheden waren van belang. Welkom op Voetbalshop.nl, de grootste voetbalwinkel van de Benelux met meer dan 5.000 voetbalgerelateerde producten. Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis ... Bankzitten - Startpagina | Facebook ... .000 voetbalgerelateerde producten. Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis. Welkom op het kanaal van de BANKZITTERS! Hierop uploaden wij (Matthy, Raoul, Robbie, Koen en Milo) ...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabian Dekker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bankzitten.pdf

OMSCHRIJVING

De positie van jongeren op de arbeidsmarkt is kwetsbaar. De neergaande conjunctuur en het werken in tijdelijke banen verschaffen jongeren weinig zekerheid en een verhoogde kans op werkloosheid. In dit boek wordt uiteengezet hoe werkloze jongeren omgaan met een situatie van inactiviteit. Aan bod komen vragen van deprivatie en manieren waarop jongeren weer aan de slag proberen te komen. Het wordt duidelijk dat er verschillende typen jeugdwerklozen zijn en dat ondanks het weinig aanlokkelijke werkloosheidsperspectief er nog altijd vertrouwen is in de toekomst.Fabian Dekker (1978) is arbeidssocioloog. Hij richt zich in zijn onderzoek op flexibilisering van de arbeidsmarkt en sociale ongelijkheid.

Wil je het boek lezen?Bankzitten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabian Dekker. Lezen Bankzitten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN