Voor managers Darwin

Voor managers Darwin - Max Wildschut | Tiliboo-afrobeat.com

...agers geven leiding alsof ze de baas zijn in een ouderwetse dierentuin ... Darwin voor managers (interview) - YouTube ... . De hokken zijn te klein en de dieren vervelen zich te pletter. Moderne organisaties werken gesmeerd, maar de inzet van mensen valt tegen. In Darwin voor managers kun je lezen hoe dit komt - en wat je eraan kunt doen. Darwin voor managers. Auteur: Max Wildschut ISBN13 978 907 788 1644 294 blz eerste druk november 2009. Kern van het boek Darwin voor Managers. Hoe je meer uit je medewerkers kunt halen door als manager in te spe ... bol.com | Darwin voor managers (ebook), Max Wildschut ... ... . Hoe je meer uit je medewerkers kunt halen door als manager in te spelen op hun natuurlijke behoeften. Highlights. Succes in moderne organisaties is afhankelijk van ongrijpbare zaken als betrokkenheid ... Darwin voor managers gaat niet, zoals de titel misschien doet vermoeden, over 'survival of the fittest'. Cognitief psycholoog Max Wildschut...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Wildschut
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor managers Darwin.pdf

OMSCHRIJVING

Veel managers geven leiding alsof ze de baas zijn in een ouderwetse dierentuin. De hokken zijn te klein en de dieren vervelen zich te pletter. Moderne organisaties werken gesmeerd, maar de inzet van mensen valt tegen. In Darwin voor managers kun je lezen hoe dit komt - en wat je eraan kunt doen. Honderdvijftig jaar na Charles Darwin en zijn evolutietheorie dringt het besef door dat je rekening moet houden met de natuurlijke behoeften van je medewerkers. Psycholoog en adviseur Max Wildschut laat zien hoe je meer uit je mensen kunt halen. Gewoon, door er rekening mee te houden dat het homo sapiens zijn, net als jij.

Wil je het boek lezen?Voor managers Darwin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Wildschut. Lezen Voor managers Darwin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN