Regeltechniek

Regeltechniek - Bertil Thomas | Tiliboo-afrobeat.com

...- en regeltechniek beheerst dynamische systemen door aan de hand van metingen een proces bij te sturen ... Regeltechniek | Dirksen Opleidingen B.V. ... . Zonder meting is er sprake van sturing, met meting van regeling.De meting wordt vergeleken met de gewenste waarde en bijgestuurd om een bepaald gewenst resultaat te produceren. REGER Regeltechniek heeft een brede kennis en ervaring van o.a.: • Schneider Electric • Priva • Siemens Synco • E-Plan engineering • T.A.C. • LonWorks Bezoekadres REGER Regeltechniek: Sigarenmaker 12A 5521 DJ Eersel Postadres: Postbus ... Regeltechniek - Hermans Elektra ... .A.C. • LonWorks Bezoekadres REGER Regeltechniek: Sigarenmaker 12A 5521 DJ Eersel Postadres: Postbus 25 5520 AA Eersel Telefoonnummer: +31 (0) 497 84 21 26 Na het afronden van de cursus Meet- en regeltechniek beschik je over grondige kennis van de werking van regelkringen en de componenten waaruit deze zijn opgebouwd. Je kunt componenten inspecteren, vervangen en afstellen. Je kunt signalen meten en storingen in een regelk...

INFORMATIE

AUTEUR
Bertil Thomas
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Regeltechniek.pdf

OMSCHRIJVING

- Duidelijke uitleg van abstracte materie;- geeft een goed beeld van de praktijk;- met ruime aandacht voor de benodigde wiskunde.Regeltechniek omvat de benodigde regeltechniek voor de studies Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Automotive, Mechatronica en Informatica. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden krijgen studenten een goed beeld van het vakgebied. Elk hoofdstuk bevat opdrachten waarmee studenten zich de behandelde stof eigen kunnen maken. Regeltechniek start met een introductie over de regeltechniek en een beschrijving van een aantal klassieke regelsystemen. Daarna volgen twee hoofdstukken over differentiaalvergelijkingen en Laplacetransformaties, Vervolgens gaat het boek dieper in op regeltechniek. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere; blokschema reductie, frequentieanalyse, terugkoppelingssystemen en het ontwerpen van analoge regelsystemen.

Wil je het boek lezen?Regeltechniek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bertil Thomas. Lezen Regeltechniek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN