In de wolken

In de wolken - J.W. Driessen | Tiliboo-afrobeat.com

...olken richt zich op verliessituaties die ontstaan door het overlijden van een belangrijke ander of door echtscheiding ... Wat is rouw? - In de Wolken ... . Er worden brochures, boeken en andere materialen ontwikkeld voor rouwenden en kinderen in echtscheidingssituaties. Je staat voor de taak je verwachtingen, je heden en je toekomst aan te passen aan de nieuwe situatie waarin die ander voor altijd weg is. Er zijn heel veel manieren om rouw te omschrijven. De wijze waarop de omgeving tegen rouw aankijkt, beïnvloedt ook jou en de wijze waarop anderen met je omgaan. Ik g ... Boeken, brochures en materiaal bij rouw en ... - In de Wolken ... . De wijze waarop de omgeving tegen rouw aankijkt, beïnvloedt ook jou en de wijze waarop anderen met je omgaan. Ik geef enkele voorbeelden van definities. Doorleefboek en Meeleefboek Het Doorleefboek is een lees- en werkboek voor kinderen in rouw. De vier dieren Pingo, Barra, Lichtes en Mimuis ervaren in de verhalen verschillende emoties en situaties die met rouw te maken hebben. Me...

INFORMATIE

AUTEUR
J.W. Driessen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In de wolken.pdf

OMSCHRIJVING

In de Wolken, Reizen en werken in ontwikkelingslanden.''Vanaf de stad Mandalay wachtte mij een reis de Middeleeuwen in. [...] Algauw waren er meer gaten te zien dan asfalt. Daarna ging de weg over in een zandgrindweg. Er was geen gemotoriseerd verkeer meer te bekennen. Wel af en toe een ossenkar. Dat ging niet vlug. Maar onder de omstandigheden was dit wel het meest betrouwbare vervoersmiddel dat je krijgen kon''. (Birma 1983)Deze passage neemt U mee naar een leven dat zich grotendeels afspeelde in een keur van ontwikkelingslanden rond de wereld in een tijdsbestek dat zich uitstrekte van 1941 tot begin deze eeuw. In de Wolken bevat de observaties en ervaringen van een globetrotter, die zich vanwege zijn geboorte in Iran aangetrokken voelde tot reizen rond de wereld. Het boek laat zien hoe onze wereld veranderd is in een tijdspanne van zo'n zestig jaar.De waarnemingen van de schrijver zijn vaak humoristisch, ironisch en enige zelfspot wordt niet uit de weg gegaan. Een aanrader voor iedereen met een voorliefde voor verre reizen en andere culturen.John Driessen (1941) is geboren in Iran (Perzi waar zijn vader een haven voor de Sjah bouwde aan de Kaspische Zee. Na de oorlog groeide hij op in Nieuw-Guinea en Cura . Vanaf 1980 reisde en werkte deze weg- en waterbouwkundig ingenieur in meer dan twintig ontwikkelingslanden, waarbij hij voor kortere tijd in die landen verbleef. Ook na zijn pensionering in 2001 werkt hij nog regelmatig als freelance consultant voor het ingenieursbureau ARCADIS.

Wil je het boek lezen?In de wolken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W. Driessen. Lezen In de wolken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN