Het voedsellabyrint

Het voedsellabyrint - Jaap Seidell | Tiliboo-afrobeat.com

...edsellabyrint maakt duidelijk dat ongezond eetgedrag niet één, maar vele en totaal verschillende oorzaken heeft ... Het voedsellabyrint | Boeken ... . Van ongezond naar gezond kom je niet met wonderpillen of dito diëten; de meesten van ons kunnen het alleen als de hele omgeving meewerkt. Geschreven bij Het voedsellabyrint. Dit boek is een baken in het bos vol bomen van tegenstrijdige beweringen over voeding. Het schrijft niet voor hoe je wel of niet moet eten, maar verschaft informatie waarmee je je eigen keuzes kunt maken en desgewenst meer informatie gerichter kunt vinden. Het voedsellabyrint maakt duidelijk dat ongezond eetgedrag niet één, maar vele en totaal verschillende oorzak ... Studystore | Het voedsellabyrint, Seidell, Jaap ... ... . Het voedsellabyrint maakt duidelijk dat ongezond eetgedrag niet één, maar vele en totaal verschillende oorzaken heeft. Tegelijkertijd staat het boek vol simpele praktische tips waar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Seidell
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het voedsellabyrint.pdf

OMSCHRIJVING

Jaap Seidell en Jutka Halberstadt bieden in Het voedsellabyrint een nieuwe kijk op de manieren waarop voedsel ons en onze samenleving gezonder kan maken. Er is te veel tegenstrijdige informatie over gezond worden en blijven. Uit onderzoek naar de redenen waarom mensen ziek of dik worden blijkt dat chronische stress, een ongezond voedselaanbod, gebrek aan kennis en vaardigheden en armoede belangrijke oorzaken zijn van ongezond eetgedrag, maar een samenhangende visie op een oplossing ontbreekt. Eetadvies alleen geeft onvoldoende houvast voor een gezondere levensstijl. De auteurs geven inzicht in de oorzaken van ons (eet)gedrag, maar ook praktische aanbevelingen om onze gewoontes te veranderen, zodat we gezonder en duurzamer kunnen eten.

Wil je het boek lezen?Het voedsellabyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Seidell. Lezen Het voedsellabyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN