Duurzaam Geluk

Duurzaam Geluk - Maarten Ghysels | Tiliboo-afrobeat.com

...m Geluk levert een wetenschappelijke benadering voor een gelukkig leven ... Werkgroep Voetafdruk Nederland, Uw Voetafdruk, geluk ... . Want uit de wetenschap van geluk blijkt dat je wel degelijk invloed hebt op jouw gelukservaring. Bij Duurzaam Geluk kun je trainingen volgen voor op het werk, maar ook trainingen die van invloed zijn op jouw dagelijks leven. Ieder mens kan een gelukkig, betrokken en zinvol leven leiden. Volgens hoogleraar Jan Auke Walburg is het minder complex dan je denkt. Hij presenteert 6 principes van duurzaam geluk op basis van wetenscha ... Duurzaam Geluk - Een duurzaam leven is een gelukkig leven ... . Hij presenteert 6 principes van duurzaam geluk op basis van wetenschappelijke literatuur over welzijn en veerkracht. De interventies van Kunst op Recept sluiten aan bij deze principes. Denk positief: Vertrouw op jezelf en blijf sterk bij tegenslagen Geef je ... Duurzame relatiegeschenken Strelitzia paradijsvogelbloem kweeksetje. Deze kweekset is op verschillende manieren duurzaam te noemen. De mooie bloem die eruit g...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Ghysels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Duurzaam Geluk.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek word je je op de eerste plaats bewust van je eigen gelukshandleiding die je 'onbewust' gebruikt. Tegelijk maak je ook kennis met de gelukshandleiding die mensen volgen die voor een duurzaam en vervullend leven kiezen.Bewustzijn over je eigen geluksweg en inzicht in een duurzaam gelukkig en vervullend leven, zullen in de eenentwintigste eeuw even noodzakelijk zijn als bewust omgaan met energie, duurzaam bouwen en duurzaam energieverbruik.Beide handleidingen geven een grondig inzicht in alle mogelijkheden voor een gelukkig leven. Je kinderen, kleinkinderen en volgende generaties kunnen hierop verder bouwen.

Wil je het boek lezen?Duurzaam Geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Ghysels. Lezen Duurzaam Geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN