Positief verrast

Positief verrast - Marieke van der Laan | Tiliboo-afrobeat.com

...ngen in context van "positief verrast" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik was positief verrast door de formulering van de vragen bij dit laatste punt ... Positief verrast - Reizigersbeoordelingen - Le Pavot ... ... . In het boek Positief verrast helpt Marieke van der Laan je op praktische wijze om een Customer Delight-strategie te implementeren in jouw organisatie. Een preview. Bedrijven verliezen gemiddeld 50% van het klantenbestand in 5 jaar tijd (bron: F. Reichheld). Het continu werven van nieuwe klanten is dus noodzakelijk. in hedendaagse spelling: betrappen, verrassen, vangen, vatten. Betrappen — verrassen ... positief verrast - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Reichheld). Het continu werven van nieuwe klanten is dus noodzakelijk. in hedendaagse spelling: betrappen, verrassen, vangen, vatten. Betrappen — verrassen — vangen — vatten. Iemand, die iets kwaads gedaan heeft, in zijn macht krijgen. Betrappen is eigenlijk in de trappe of val loopen, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke van der Laan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Positief verrast.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen is klant. En iedereen heeft wel één of meerdere favoriete ondernemingen waar hij zelfs enthousiaste klant is. Jij ook. Bij die bedrijven heb je Customer Delight ervaren. En wat doet dit met je? Je komt er terug voor meer aankopen, je prijst het bedrijf aan bij vrienden en je let goed op dat je op tijd betaald. Ja toch? Als MKB-er of manager van mensen met klantcontact, zou je veel van dit soort enthousiaste klanten willen hebben. Dat kun je bereiken met behulp van een Customer Delight strategie. In het boek 'Positief verrast', gidst Marieke van der Laan je op speelse wijze door de noodzakelijk achtergrondkennis. Ze bespreekt verder 8 praktische instrumenten die je input geven om de Customer Delight strategie succesvol te implementeren in je eigen organisatie. Concrete en inspirerende voorbeelden van dertien referentiebedrijven illustreren alle suggesties. Je kunt maandagmorgen al aan de slag. Over de auteur: Marieke van der Laan werkt sinds tien jaar met veel passie rondom het fenomeen Customer Delight. Ze heeft meerdere Customer Delight instrumenten en modellen ontwikkeld, die centraal staan in haar trainingen. De combinatie expert en trainer maakt dat ze de informatie in dit handboek zowel makkelijk toegankelijk als plezierig leesbaar presenteert.

Wil je het boek lezen?Positief verrast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke van der Laan. Lezen Positief verrast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN