Poeperlak en Plassebed

Poeperlak en Plassebed - Inge Barth-Wagemaker | Tiliboo-afrobeat.com

...ak en Plassebed (Hardcover). Getekend door David Barth en geschreven door Inge Barth-WagemakerIn een oud en vies huis wonen Meneer Kakkerlak en ... Kinderboek: Poeperlak En Plassebed, Inge Barth-Wagemaker ... ... Poeperlak en Plassebed . Getekend door David Barth en geschreven door Inge Barth-Wagemaker In een oud en vies huis wonen . € 5,00 Vergelijken - Poeperlak en Plassebed - Inge Barth-Wagemaker, David Barth - ebook (2007) ISBN: 9789077219539 - Getekend door David Barth en geschreven door Inge Barth-Wagemaker In een oud en vies huis wonen Meneer Kakkerlak en Mevrouw Pissebed. Ze zijn… In een oud en vies huis wonen Meneer Kakkerlak en Mevrouw Pissebed. Ze zijn niet blij met hun leven tussen het vuil. Dan zien ... - Poeperlak En Plassebed - eBook Inge… - voor €5 ... . Ze zijn… In een oud en vies huis wonen Meneer Kakkerlak en Mevrouw Pissebed. Ze zijn niet blij met hun leven tussen het vuil. Dan zien ...

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Barth-Wagemaker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Poeperlak en Plassebed.pdf

OMSCHRIJVING

Getekend door David Barth en geschreven door Inge Barth-WagemakerIn een oud en vies huis wonen Meneer Kakkerlak en Mevrouw Pissebed.Ze zijn niet blij met hun leven tussen het vuil.Dan zien ze in de krant een foto van een kasteel.Samen bedenken ze een plan....Op het moment dat David (1998)een stift kon vasthouden begon hij met tekenen. David heeft het syndroom van Asperger, waardoor hij een geheel eigen kijk op de wereld heeft. Dit komt in zijn tekeningen tot uitdrukking.Hij tekent op een vastberaden manier, die doet vermoeden dat de tekening in zijn hoofd al klaar is, voordat hij de pen op het papier zet.In 2005 won David de eerste prijs in een tekenwedstrijd van de 'Russian School of Arts'.In 2007 won hij de Caldenborgh Jong Talentprijs' in de categorie 'Comics'.Zijn tekeningen zijn in 2004 en 2007 te zien geweest op diverse exposities.

Wil je het boek lezen?Poeperlak en Plassebed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Barth-Wagemaker. Lezen Poeperlak en Plassebed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN