Intieme relaties en seksualiteit

Intieme relaties en seksualiteit - none | Tiliboo-afrobeat.com

...IEME RELATIES EN SEKSUALITEIT (Paperback) ... Liefde en intimiteit binnen relaties. ... . INTIEME RELATIES EN SEKSUALITEIT. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Seksualiteit wordt geuit en ervaren in gevoelens, gedachten, opvattingen, rollen en relaties. Het thema relaties en seksualiteit houdt rekening met de verschillende ontwikkelingsfasen en de leefwereld van kinderen en jongeren en is gebaseerd op een brede visie over seksuele gezondheid en welzijn. Relaties, seksualiteit en intimiteit in ... Intimiteit en seksualiteit in liefdesrelaties - IDEE Haarlem ... . Relaties, seksualiteit en intimiteit in tijden van corona. Corona heeft grote invloed op relaties, intimiteit en seksualiteit. De basisregel is immers dat iedereen in Nederland anderhalve meter afstand van elkaar houdt en zo min mogelijk bezoek ontvangt. intieme relaties en jongeren intieme relaties en seksualiteit seksualit...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Intieme relaties en seksualiteit.pdf

OMSCHRIJVING

"Thema's als intieme relaties en seksualiteit van adolescenten krijgen relatief weinig aandacht in de wetenschappelijke literatuur. Dit staat in schril contrast met de aandacht die jongeren er zelf voor hebben. Intieme relaties en seksualiteit geeft de resultaten weer van enkele studies die een uitgebreider licht werpen op het liefdesleven van Nederlandse en Vlaamse adolescenten. De studies maken gebruik van verschillende onderzoeksmethodes zoals cross-sectioneel en longitudinaal kwantitatief onderzoek, kwalitatief onderzoek en experimenten, en zijn uitgevoerd bij verschillende groepen jongeren: ""gewone' jongeren maar ook jongeren die afkomstig zijn uit etnische en seksuele minderheden en jongeren uit klinische populaties. Geconcludeerd wordt dat seksualiteit niet een opzichzelfstaand fenomeen is, maar een onderdeel is van de algemene ontwikkeling van adolescenten. Daarmee is dit boek uitermate geschikt achtergrondmateriaal, niet alleen voor ontwikkelingspsychologen, pedagogen en kinderpsychiaters maar ook voor ouders en andere geïnteresseerden die zich verder willen verdiepen in het thema seksualiteit van adolescenten."

Wil je het boek lezen?Intieme relaties en seksualiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Intieme relaties en seksualiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN