Het eiland onder de zee

Het eiland onder de zee - Isabel Allende | Tiliboo-afrobeat.com

...st de kortzichtige Valmorain voert Allende ook nog enkele andere oppervlakkige bijfiguren op: vrijheidsstrijder en geheime liefde Gambo, de hebzuchtige en egoistische tweede echtgenote van Valmorain, kruidenvrouwtje Rose, de Spaanse schoonbroer en schurk Sancho, etc ... Bureau ISBN - Het eiland onder de zee ... . Zoals we van Allende gewend zijn, zijn daarnaast de verschillende vrouwen in Het eiland onder zee stuk voor stuk sterk ... Korte samenvatting Het eiland onder de zee speelt zich af in de achttiende eeuw, op de caribische eilanden. Het gaat over Zarité, een slavin. Als negentienjarig meisje wordt zij verkocht aan Valmorain, die een plantage heeft op het eiland Saint Dominque. Het eiland onder de zee (ISBN 10: 9028423400): achtergrond De geschiedenis van het huidige Haïti is voor de meesten ... Boekwinkeltjes.nl - Allende, Isabel - Het eiland onder de zee ... . Het gaat over Zarité, een slavin. Als negentienjarig meisje wordt zij verkocht aan Valmorain, die een plantage heeft op het eiland Saint Dominque. Het eiland onder de zee (ISBN 10: 9028423400): achtergrond De geschiedenis van het huidige Haïti is voor de meesten onder ons een mysterie. Iedereen zal wel al gehoord hebben da...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabel Allende
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Het eiland onder de zee.pdf

OMSCHRIJVING

'Vrijheid krijg je niet voor niets, die moet je bevechten.'Zarité wordt op haar negende als slavin verkocht aan de Fransman Toulouse Valmorain, de eigenaar van een grote suikerplantage op Haïti. Ze werkt voor zijn zenuwzieke echtgenote, verzorgt zijn zoontje en wordt zijn concubine. Algauw verwekt hij een kind bij haar.Als de slaven in opstand komen tegen hun onderdrukkers, moet Zarité kiezen. Ze kan zich ontdoen van het juk van haar meester, of ze kan hem omwille van zijn kinderen helpen het eiland te ontvluchten. Met de steun van sterke vrouwen, van wie sommigen magische krachten bezitten, neemt ze uiteindelijk de juiste beslissing.

Wil je het boek lezen?Het eiland onder de zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Allende. Lezen Het eiland onder de zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN