Grootmeester in management

Grootmeester in management - Annick van Rossem | Tiliboo-afrobeat.com

...otmeester in Management, het vierde deel in de Grootmeester-reeks van de Vlerick Leuven Gent Management School, hebben Marc Buelens en Annick van Rossem een opmerkelijk heldere introductie in de klassieke en moderne inzichten op dit vakgebied geschreven ... Grootmeester in Management: Amazon.co.uk: Buelens, Marc ... ... . 'Managementmodes zijn zo gek nog niet', zegt Buelens. Grootmeester in Management is het vierde deel in de Grootmeester-reeks die ... Grootmeester in Management helpt u uw inzichten te toetsen aan de klassieke én meest moderne inzichten terzake. Met behulp van de 'resultatendriehoek' krijgt u een degelijk en betrouwbaar zicht op prestaties, strategie, taakstelling, organisatie en mensen. Elk hoofdstuk wordt afgerond met inzichten voor de manager in de praktijk. ... bol.com | Grootmeesters In Management, Harry G. Starren ... ... . Met behulp van de 'resultatendriehoek' krijgt u een degelijk en betrouwbaar zicht op prestaties, strategie, taakstelling, organisatie en mensen. Elk hoofdstuk wordt afgerond met inzichten voor de manager in de praktijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Annick van Rossem
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grootmeester in management.pdf

OMSCHRIJVING

Grootmeester in management 1e druk is een boek van Marc Buelens uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789077432259 Management is overal. Maar niet overal is dit nodig. We verwachten van bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsdiensten dat ze 'werken', dat ze kwaliteitsvolle producten en diensten leveren. En deze garantie leveren is het werk van management. Het aantal managers in organisaties is pijlsnel gestegen. Een eeuw geleden was slechts 1% van de werknemer manager, nu schat men dit aantal op bijna 20%. Maar goed management is niet vanzelfsprekend. Meer dan ooit is het een kunst, een gave. Maar management is ook een belangrijke wetenschap. Managementbeslissingen moeten onderbouwd zijn. Grootmeester in Management helpt u uw inzichten te toetsen aan de klassieke én meest moderne inzichten terzake. Met behulp van de 'resultatendriehoek' krijgt u een degelijk en betrouwbaar zicht op prestaties, strategie, taakstelling, organisatie en mensen. Elk hoofdstuk wordt afgerond met inzichten voor de manager in de praktijk. Grootmeester in Management scheidt het koren van het kaf in management. Wat zeggen economen? Welke studies zijn baanbrekend? Wat tracht men u op de mouw te spelden? En zijn alle managementmodes over één kam te scheren. Kortom dit boek helpt u de stap te zetten naar het grootmeesterniveau.

Wil je het boek lezen?Grootmeester in management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annick van Rossem. Lezen Grootmeester in management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN