Denk Groenten! Herfst

Denk Groenten! Herfst - Frank Fol | Tiliboo-afrobeat.com

...vatten groenten en fruit in hun eigen seizoen de meeste vitaminen en mineralen ... Dit zijn de seizoensgroenten van de herfst - SkinnyLove ... . En ik kan me ook echt op bepaalde seizoensgroenten en fruit verheugen! Denk aan alle stevige knollen en koolsoorten die er in de herfstmaanden volop verkrijgbaar zijn..! Seizoensgroenten Herfst Denk Groenten! Herfst uit de tuin, in de keuken. Auteur: Frank Fol. Taal: Nederlands Schrijf een review. Delen. Afbeelding 1 van 2. Inkijkexemplaar. Auteur: Frank Fol Marc Declercq. Uitgever: Minestrone. Nede ... Wat zijn de seizoensgroenten? En welk seizoensfruit is er ... ... . Inkijkexemplaar. Auteur: Frank Fol Marc Declercq. Uitgever: Minestrone. Nederlands Hardcover ... Denk groenten / De herfst. Alle groenten vers uit de tuin, snel in de keuken. Denk Groenten! speelt in op een nieuwe trend. Steeds meer mensen besluiten om zelf groenten en kruiden te kweken. Niet alleen om het huishoudbudget een stukje te verlichten, maar ook omwille van de voldoening om zelfgeteelde groenten en kruiden te verwerken. 11 groenten die je in het najaar kunt planten. Wij zetten 11 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Fol
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Denk Groenten! Herfst.pdf

OMSCHRIJVING

Denk Groenten! Herst is het vierde boek in de serie van vijf boeken. Kaviaar van wortel? Perkament van pompoen? De stap voor stap groentestrip brengt duidelijkheid in deze bereidingen. Als je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het mis. Spitskool, boterpompoen, molbonen en keukenrapen: je kan ze zaaien in de zomer en oogsten tot einde oktober. Frank Fol, de groentekok, weet met de herfstoogst mooie bereidingen te maken: ravioli van keukenraap, carpaccio van spitskool, gebraden kip met broccoletto, taartje met koolrabi en blauwe kaas, zuurzoet van rode biet.30 unieke gerechten met groenten in de hoofdrol.Elk gerecht is voorzien van een wijntip en de caloriewaarde per portie. Deze selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten werd opgetekend door gelauwerd auteur Marc Declercq en gefotografeerd door Tony Le Duc.

Wil je het boek lezen?Denk Groenten! Herfst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Fol. Lezen Denk Groenten! Herfst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN