BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1

BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 - J.S. Beck | Tiliboo-afrobeat.com

...OEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 (Paperback) ... Vind cognitieve therapie in Boeken op Marktplaats ... . COGNITIEVE THERAPIECognitieve therapie werd in de jaren'6o ontwikkeld als een gestructureerde,... J.S. Beck is een geweldige auteur. Download en lees het boek BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 in PDF, ePUB, MOBI. Deze tweede editie van dit leerboek én naslagwerk (voorheen: Basisboek cognitieve therapie) is geheel herzien, geactualiseerd en uitgebreid. Alle belangrijke aspecten van CGT kome ... Cognitieve gedragstherapie - Uitgeverij Nieuwezijds ... . Alle belangrijke aspecten van CGT komen aan bod: •de onderzoeksfase en het opstellen van een behandelplan ... Dr. Judith Beck is een internationaal vooraanstaand cognitief therapeut. BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 PDF te d...

INFORMATIE

AUTEUR
J.S. Beck
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1.pdf

OMSCHRIJVING

COGNITIEVE THERAPIECognitieve therapie werd in de jaren'6o ontwikkeld als een gestructureerde, kortdurende psychotherapie bij depressie. Heden ten dage wordt deze behandelvorm toegepast bij een breed scala van psychische en psychiatrische problemen. Bij al deze toepassingen baseert men zich op een aantal basisprincipes, die in het eerste hoofdstuk van dit boek kort en duidelijk staan beschreven. in de volgende hoofdstukken beschrijft de auteur aan de hand van het praktijkvoorbeeld van Sally, een depressieve eerstejaarsstudente, hoe de therapeutische sessies gepland, gestructureerd en ingevuld kunnen worden, welke problemen zich kunnen voordoen en welke doelen nagestreefd moeten worden. Daarna worden de basale stappen in de cognitieve therapie aangereikt, met speciale instructies over hoe vaste denkpatronen van cliënten geïdentificeerd en geanalyseerd moeten worden en hoe de therapeut erop moet reageren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een aantal handige werkbladen. De auteur legt strategieën uit die behulpzaam zijn bij het omvormen van onderliggende vooronderstellingen en overtuigingen bij de cliënt. Ook besteedt zij aandacht aan huiswerk, afronding van de therapie en terugvalpreventie.Basisboek cognitieve therapie is de vertaling van cognitieve therapy: Basics and Beyond dat in 1995 in Amerika werd uitgebracht. Daar werd het alom geprezen en in korte tijd verwierf het status van standaardwerk.

Wil je het boek lezen?BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.S. Beck. Lezen BASISBOEK COGNITIEVE THERAPIE DR 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN