Werkkostenregeling

Werkkostenregeling - P.W.H. Hoogstraten | Tiliboo-afrobeat.com

...er de WKR in één overzicht. Vragen én antwoorden ... Werkkostenregeling - DRV Accountants & Adviseurs ... . Op deze website willen we u informeren over de werkkostenregeling. In januari 2011 is deze regeling voor het eerst gepresenteerd en op 1 januari 2015 is de WKR verplicht in Nederland ingevoerd. Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. U mag ook zaken vergoeden waar een werknemer privé voordeel van kan hebben. Denk aan gereedschap, tablets, sportabonnementen ... De werkkostenregeling (WKR): wat zijn precies de regels ... ... . Denk aan gereedschap, tablets, sportabonnementen of kerstpakketten. Via de werkkostenregeling kunnen werkgevers vergoedingen aan werknemers geven zonder dat zij hierover loonheffingen hoeven te betalen. Deze regeling is per 1 januari 2020 verruimd. Vanaf dan kunnen werkgevers tot € 2.000 meer aan onbelaste vergoedingen geven. De verruiming geldt voor de eerste € 400.000 van de loonsom. Daarom levert deze vooral een voordeel voor het m...

INFORMATIE

AUTEUR
P.W.H. Hoogstraten
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkkostenregeling.pdf

OMSCHRIJVING

Werkkostenregeling 2e druk is een boek van P.W.H. Hoogstraten uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013129502 Vanaf 2015 is de Werkkostenregeling de enige regeling voor vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers. De werkkostenregeling bestaat al sinds 2011, maar tot 2015 konden werkgevers nog kiezen voor toepassing van de oude regels. De meeste werkgevers hebben daarvoor gekozen en moeten vanaf 2015 dusom . Ook voor werkgevers die al eerder zijn overgegaan op de werkkostenregeling is werk aan de winkel. De werkkostenregeling is vanaf 2015 namelijk op een aantal belangrijke onderdelen veranderd. Door werkkostenregeling kan de werkgever, naast een aantal gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen, maximaal 1,2% van de totale loonsom (devrije ruimte ) besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Over het bedrag boven de vrije ruimte (en afgezien van de gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen) moet de werkgever loonbelasting betalen in de vorm van een (gebruteerde) eindheffing van 80%. In Werkkostenregeling komen alle aspecten van de werkkostenregeling aan bod. Het is een praktijkgerichte uiteenzetting met voorbeelden en tips om zo optimaal mogelijk de nieuwe regeling in te voeren.

Wil je het boek lezen?Werkkostenregeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.W.H. Hoogstraten. Lezen Werkkostenregeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN