Vermogensbeheer

Vermogensbeheer - D. Busch | Tiliboo-afrobeat.com

...nsbeheer.nl kent alle vermogensbeheerders in Nederland goed ... Vermogensbeheer - Wikipedia ... . Wij weten wat hun specialisme, sterkten en zwakten zijn. We doen continu onderzoek, ook onder hun klanten. Met onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij u goed helpen bij het vergelijken en kiezen van een goede en passende vermogensbeheerder. Onder vermogensbeheer (ook aangeduid als investment management of asset management) wordt verstaan het beheer van (vrijwel altijd) grotere vermogens, vaak voor derden, door daarin gespecialiseerde organisaties of personen.Dit kan op individuele of op collectieve basis gedaan word ... Vermogensbeheer, brokers en beleggen vergelijken - Finner ... .Dit kan op individuele of op collectieve basis gedaan worden. Een vermogensbeheerder wordt in de wet wft gedefinieerd als "degene die een individueel vermogen beheert". Met Vermogensbeheer beleggen we voor u met een risicoprofiel dat bij u past, en dat profiel bepale...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Busch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vermogensbeheer.pdf

OMSCHRIJVING

In deze monografie Vermogensbeheer staat de civielrechtelijke regulering van vermogensbeheer en de daarbij betrokken vermogensbeheerder centraal.Vermogensbeheerders zijn als uitgangspunt echter ook aan strenge en gedetailleerde publiekrechtelijke regels (financiële toezichtregels) gebonden op de naleving waarvan (thans voornamelijk) de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) toeziet. De toezichtregels, in het bijzonder de gedragsregels, hebben een dusdanig grote invloed op het civiele recht, dat een juist beeld van de toepasselijke toezichtregels noodzakelijk is voor een goed begrip van de civielrechtelijke positie van de vermogensbeheerder. Deze monografie besteedt daarom ook de nodige aandacht aan de toezichtregels die op vermogensbeheerders van toepassing zijn, maar ook aan de doorwerking van het toezichtrecht in het privaatrecht.

Wil je het boek lezen?Vermogensbeheer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Busch. Lezen Vermogensbeheer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN