UWV ontslagprocedure

UWV ontslagprocedure - none | Tiliboo-afrobeat.com

...r en ontslag. Wilt u uw werknemer ontslaan? Dan zijn er regels waaraan u zich moet houden ... Bedrijfseconomisch ontslag via het UWV Werkbedrijf ... ... . Deze regels gelden ook voor ambtenaren die een arbeidsovereenkomst hebben in plaats van een aanstelling. Wordt u ontslagen vanwege (economische) ontwikkelingen binnen het bedrijf, dan noemen we dat ontslag wegens bedrijfseconomische redenen. Gaat u niet akkoord met uw ontslag, dan moet uw werkgever uw ontslag wegens bedrijfseconomische redenen aanvragen bij UWV. Hoe gaat de ontslagprocedure via UWV? Als uw werkgever een ontslagvergunning aanvraagt ... Hoe verloopt de ontslagprocedure via UWV? | UWV | Werkgevers ... . Hoe gaat de ontslagprocedure via UWV? Als uw werkgever een ontslagvergunning aanvraagt bij UWV omdat hij u wil ontslaan wegens bedrijfseconomische redenen, dan krijgt u van ons een kopie van de volledige ontslagaanvraag. Hierin staat waarom uw werkgever u wil ontslaan. De ontslagprocedure bij het UWV Werkbedrijf begint met een schriftelijke ontslagaanvraag. In deze aanvraag verzoekt de werkgever het UWV Werkbedrijf om toestemmin...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
UWV ontslagprocedure.pdf

OMSCHRIJVING

UWV ontslagprocedure 2e druk is een boek uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902817 Deze uitgave bevat de uitvoeringsregels voor ontslag om bedrijfseconomische redenen en ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Dit is aangevuld met een compleet overzicht van de wet- en regelgeving die van toepassing is bij de uitvoering van de UWV ontslagprocedure. De wettelijke ontslagtaak voor UWV is met de invoering van de Wet werk en zekerheid neergelegd in artikel 7:671a van het Burgerlijk Wetboek. De daarop gebaseerde ministeriële regelingen bevatten inhoudelijke toetsingscriteria (Ontslagregeling) en procedurevoorschriften (Regeling UWV ontslagprocedure). UWV geeft in de uitvoeringsregels nadere invulling van en uitleg aan regels en criteria in de Ontslagregeling. De afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van UWV biedt met deze uitgave brede en toegankelijke informatie voor alle bij ontslagprocedures betrokken partijen. Voor de praktijk van het arbeidsrecht vormt het een onmisbaar naslagwerk.

Wil je het boek lezen?UWV ontslagprocedure in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen UWV ontslagprocedure Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN