TIJD VOOR TWEESPRAAK

TIJD VOOR TWEESPRAAK - Frits Spits | Tiliboo-afrobeat.com

...r Twee' is het goedbeluisterde, populaire radioprogramma gepresenteerd door Frits Spits en uitgezonden door de KRO ... Spraak - Tweespraak ... . Dit is alweer het derde deel van TIJD VOOR TWEESPRAAK. De zogenoemde `tweespraken', grappen verrzonnen door luisteraars zijn gebundeld in dit handzame boekje. Het tweede deel alweer van Tijd voor Tweespraak. De zogenoemde 'tweespraken' waren te beluisteren in KRO's Tijd voor Twee. Grappen verzonnen door luisteraars van het populaire radioprogramma dat Frits Spits dagelijks presenteert op Radio 2. KRO's Tijd voor Twee is de populaire radioprogramma dat Frits Spits dagelijks presenteert op Radio 2. In dit pro ... Frits Spits | KRO-NCRV ... . KRO's Tijd voor Twee is de populaire radioprogramma dat Frits Spits dagelijks presenteert op Radio 2. In dit programma draait alles om de twee. Een van de vaste onderdelen in de uitzending is de Tweespraak. Frits geeft de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Spits
DIMENSIE
9,8 MB
BESTANDSNAAM
TIJD VOOR TWEESPRAAK.pdf

OMSCHRIJVING

`Tijd voor Twee' is het goedbeluisterde, populaire radioprogramma gepresenteerd door Frits Spits en uitgezonden door de KRO. Dit is alweer het derde deel van TIJD VOOR TWEESPRAAK. De zogenoemde `tweespraken', grappen verrzonnen door luisteraars zijn gebundeld in dit handzame boekje. De formule blijkt onuitputtelijjk, want de telefoons stonden tijdens de uitzendingen van `Tijd voor Twee' niet stil. Dit boekje geeft een overzicht van alle winnaars en eindklassementen van eind 1997 tot en met september 1998. Het geheel is geïllustreerd met grappige cartoons.

Wil je het boek lezen?TIJD VOOR TWEESPRAAK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Spits. Lezen TIJD VOOR TWEESPRAAK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN