Marokko

Marokko - Deborah Fordyce | Tiliboo-afrobeat.com

..., officieel het Koninkrijk Marokko, is een land in noordelijk Afrika aan de kust van de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan, grenzend aan Algerije en de (betwiste) Westelijke Sahara ... Marokko! Alle reizen naar Marokko | SNP ... .Het behoort tot de Maghreb-landen, waar ook Tunesië, Mauritanië, Algerije en Libië toe worden gerekend. Marokko is een lidstaat van de VN, de OIS en van de Arabische Liga. De grootste Marokkaanse internet gemeenschap van Nederland en Belgie. Marokkaans nieuws, lifestyle, blogs en entertainment. MAROKKAANSE jongeren discussieren over actuele onderwerpen. Marokko digitaal! Marokko is een land met een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. De Marokkaa ... Rondreis Marokko - De mooiste rondreizen | TUI ... . Marokkaans nieuws, lifestyle, blogs en entertainment. MAROKKAANSE jongeren discussieren over actuele onderwerpen. Marokko digitaal! Marokko is een land met een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. De Marokkaanse bevolking is vredelievend en heeft het moderne leven met de traditionele waarden en normen geïntegreerd. De samenleving is tolerant en zo in staat geweest een bloeiende cultuur op te bouwen. Nieuws over Grens. Nieuws over Marokko en andere actuel...

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Fordyce
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Marokko.pdf

OMSCHRIJVING

Marokko is een Afrikaans land, maar de Marokkaanse cultuur is een mengelmoes van Afrikaanse, Europese en Arabische tradities en invloeden. Het land wordt al eeuwenlang geregeerd door machtige koningen. In 1956 werd Marokko onafhankelijk, en sindsdien wordt een meer open en democratisch bestuur nageleefd. In dit boek maken we kennis met dit fascinerende land, en komen we meer te weten over zijn volk, zijn geschiedenis en zijn leiders.

Wil je het boek lezen?Marokko in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Fordyce. Lezen Marokko Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN