Loslaten En Vertrouwen

Loslaten En Vertrouwen - Tineke Vlijm | Tiliboo-afrobeat.com

...en en leren vertrouwen heeft als doel om tot een diepgaande vorm van gedragsverandering te komen ... Loslaten in vertrouwen - Antroposofie Magazine ... . Ook al weet je niet altijd wat de oorzaak is en waarom je blijft vasthouden, het brengt frustratie en onmacht met zich mee. In dit blog wil ik jullie 10 gratis tips geven hoe je kan loslaten en vertrouwen. Loslaten, hoe doe je dat dan? Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik geef het gewoon eerlijk toe: af en toe (ahum) vertoon ik verdacht veel trekjes van een hard-core-control-freak.En ik kan er wel wat psychologie van de koude grond op las laten, maar ik hou het er maar even ... Loslaten en vertrouwen - Skipr ... .En ik kan er wel wat psychologie van de koude grond op las laten, maar ik hou het er maar even op dat ik het allemaal graag, en voor iedereen, goed wil doen. Loslaten en leren vertrouwen Susanne Hühn beschrijft in dit boek een spirituele weg om uzelf te ontwikkelen en te genezen en uiteindelijk uw gedrag diepgaand te veranderen. De weg bestaat ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Vlijm
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Loslaten En Vertrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het persoonlijke relaas van een tocht, die in het teken staat van loslaten en vertrouwen. Het boek schenkt veel aandacht aan ontmoetingen onderweg en aan natuurbeleving, maar het is meer dan dat; het is een relaas over innerlijke ontwikkeling. Vanaf het loslaten van bezittingen en afscheid nemen, voert die ontwikkeling naar een steeds grotere onthechting en vrijheidservaring en naar een leven in het nu, gebaseerd op vertrouwen en overgave aan wat de dag zal brengen. En naar de verrassing die de schrijfster in de laatste fase van de tocht overkomt en die haar leven een onverwachte wending geeft.

Wil je het boek lezen?Loslaten En Vertrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Vlijm. Lezen Loslaten En Vertrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN