HRagenda - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm

HRagenda - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm - Rachelle Wagner | Tiliboo-afrobeat.com

... - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm (Hardcover) ... HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm - Hardcover ... ... . Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van HR en hoe vertaal je die op... We signaleerden in de HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm de meest inspirerende en belangrijke HR-trends van 2018 en vroegen HR-directeuren die hier iets bijzonders mee doen hun visie te delen. Niet alleen dat, we vroegen ook wetenschappers daar hun licht op te laten schijnen én lieten we een aantal dienstverleners aan het woord over hoe het er dan in de praktijk er aan toe gaat. Denk aan de HR-directeur van de Gemeente Amsterdam, ... Boek: HRagenda 2018: van agile CAO tot zwerm - Springest ... . Denk aan de HR-directeur van de Gemeente Amsterdam, een van de meest diverse organisaties van het land, die vertelt over het belang van diversiteit en inclusie in e...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachelle Wagner
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
HRagenda - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van HR en hoe vertaal je die op een praktische manier naar de werkvloer? Als HR-professional wil je daar natuurlijk van op de hoogte blijven: in dit boek hebben we de belangrijkste thema's daarom overzichtelijk voor je gebundeld. Ervaren HR-directeuren vertellen welke onderwerpen er nu spelen in de boardroom. Welke vernieuwingen voeren zij door? Waarmee zijn zij aan het experimenteren? Hoe vertalen zij soms moeilijk grijpbare trends naar praktisch beleid? Agility: is flex het nieuwe vast?Capabilities: altijd blijven lerenDuurzame inzetbaarheid: van statafel tot 21st century skillsDiversiteit en inclusie: verschil moet er zijnEngagement: sterke merken bindenZelfsturing: mythe of paradijs?Laat je meenemen in de wereld van toonaangevende HR-leiders, wetenschappers en experts. Lees alles over de flexibele agile cao van ING en het herkenbare DNA van alle medewerkers bij Tony's Chocolonely. Profiteer van alle strategische ideeën en praktische tips, nuchter en toegankelijk beschreven voor iedereen die meer waarde wil toevoegen aan zijn werk.De redactie van de HRtop100 rijdt het hele jaar het land door om HR-directeuren te spreken over hun visie op het HR-vakgebied. Ze geven toonaangevende HR-leiders een podium om hun kennis en ervaring te delen. Online op hun website én offline tijdens de jaarlijkse HRtop100-awards, en in dit boek.

Wil je het boek lezen?HRagenda - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachelle Wagner. Lezen HRagenda - HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN