Handleiding fiscaal procesrecht

Handleiding fiscaal procesrecht - A.M. Hamers | Tiliboo-afrobeat.com

...iding fiscaal procesrecht 4e druk is een boek van A ... Boek: Handleiding fiscaal procesrecht - Geschreven door A ... ... .M. Hamers uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789079564743 Dit boek biedt een handleiding voor het procederen in belastingzaken. 'Handleiding fiscaal procesrecht' door A.M. Hamers - Onze prijs: €10,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Handleiding fiscaal procesrecht (Paperback). Dit boek biedt een handleiding voor het procederen in belastingzaken. Het maakt de procesregels in de Awb... Fiscaal pr ... bol.com | Handleiding fiscaal procesrecht | 9789079564743 ... ... . Het maakt de procesregels in de Awb... Fiscaal procesrecht; Wet WOZ; woensdag 15 februari 2017 De Handleiding proceskosten in WOZ-zaken is gewijzigd aan de hand van ontwikkelingen in 2016. De laatste ontwikkelingen staan vooral in het onderdeel 'Actuele vragen februari 2017' van de Handleiding, maar wij hebb...

INFORMATIE

AUTEUR
A.M. Hamers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handleiding fiscaal procesrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een handleiding voor het procederen in belastingzaken. Het maakt de procesregels in de Awb en de AWR toegankelijk voor eenieder die te maken heeft of krijgt met zowel bezwaar bij de belastingdienst en andere belastingheffende instanties als gemeenten, provincies en waterschappen, als met het voeren van een procedure voor de belastingrechter. Dit boek is bedoeld voor belastingplichtigen, inhoudingsplichtigen, ambtenaren van de belastingdienst en andere heffende instanties, voor hen die werkzaam zijn in de fiscale praktijk of de advocatuur. Daarnaast is deze handleiding geschikt voor studenten aan h.e.a.o. en universiteiten. Het biedt de lezers inzicht in het fiscale procesrecht en geeft praktische tips, zodat zij zonder formele ongelukken een fiscale procedure kunnen voeren.

Wil je het boek lezen?Handleiding fiscaal procesrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M. Hamers. Lezen Handleiding fiscaal procesrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN