De veranderformule

De veranderformule - Jorien Weerdenburg | Tiliboo-afrobeat.com

... Veranderformule' presenteert Jorien Weerdenburg 9 inzichten om lange termijn succesvolle organisatieverbetering te realiseren ... Bureau ISBN - De veranderformule ... . Inzichten die gericht zijn op blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering. Je kiest zelf de middelen en elementen die passen bij je eigen organisatie en de stap(pen) die je wilt maken. De Veranderformule geschreven door Jorien Weerdenburg is pittige kost! In Nederland struikel je bijna over de vele veranderconsultants, het lijkt wel alsof iedereen er verstand van heeft. Er zijn héél veel goedbedoelende adviseurs die je graag willen helpen om je bedrijf eens flink op te schudden om een posit ... bol.com | De veranderformule (ebook), Jorien Weerdenburg ... ... . Er zijn héél veel goedbedoelende adviseurs die je graag willen helpen om je bedrijf eens flink op te schudden om een positieve verandering op gang te brengen. De veranderformule 1e druk is een boek van Jorien Weerdenburg uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221490 Er zijn veel methodieken die je als organisatie kunt inzetten om te verbeteren ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorien Weerdenburg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De veranderformule.pdf

OMSCHRIJVING

De veranderformule 1e druk is een boek van Jorien Weerdenburg uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221490 Er zijn veel methodieken die je als organisatie kunt inzetten om te verbeteren of vernieuwen. Duurzaam veranderen blijkt echter lastig. De middelen zijn belangrijker geworden dan het doel, instrumentele implementatie is het gevolg en de echte impact blijft uit. Van een duurzame of blijvende organisatieverbetering is dus geen sprake.Maar hoe verander je dan dan wel blijvend? Ongeacht de methodiek: de mensen in je organisatie maken het verschil tussen tijdelijke en duurzame resultaten. Alleen als zij bereid zijn de veranderingen echt te adopteren, zul je merken dat het geen methodiek meer is, maar de nieuwe manier van werken. Hierdoor ben je in staat de verandering ook echt te 'borgen'.In 'De Veranderformule' presenteert Jorien Weerdenburg de 9 inzichten die nodig zijn om op de lange termijn succesvolle organisatieverandering te realiseren. Inzichten die gericht zijn op blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering. Je kiest zelf de middelen en elementen die passen bij de organisatiecultuur en de stap(pen) die je wilt maken. De Veranderformule vraagt dus om zelf na te denken over wat geschikt is voor je eigen organisatie.Over de auteur:Jorien Weerdenburg is een ervaren consultant, werkzaam als senior manager bij IG&H Consulting & Interim. Ze heeft gewerkt met leiders uit verschillende sectoren rond de thema's leiderschap, organisatieverandering en gedrag.

Wil je het boek lezen?De veranderformule in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorien Weerdenburg. Lezen De veranderformule Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN