Winnend presenteren - Tweede oplage

Winnend presenteren - Tweede oplage - R Wuijster | Tiliboo-afrobeat.com

...ect DesertVapor presenteren tijdens Intel Isef, een wetenschaps- olympiade in de Verenigde Staten ... Aantal zelfdodingen in Brabant blijft gelijk terwijl ... ... . Het is de tweede keer dat deze 15- jarige jongens de eerste prijs winnen. Vorig jaar stonden ze in de VS met hun uitvinding WaveEnergy. "Een apparaat dat energie opwekt met twee dynamo's, een ballon en een schuine plaat", zegt Boot vanachter De meeste mensen zitten verplicht thuis binnen tijdens de coronacrisis. Om hen een veilige manier van vermaak te bieden, presenteren de ORTS en Oosterhout Nieuws vanaf ... PDF Publicatie : Huis aan Huis Enschede Regio : Enschede Datum ... ... . Om hen een veilige manier van vermaak te bieden, presenteren de ORTS en Oosterhout Nieuws vanaf woensdag 15 april 'De Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo' op radio, televisie en internet. Uiteindelijk ga je het verslag natuurlijk presenteren tijdens een PWS-avond. Hiervoor gelden de gebruikelijke tips die je al jarenlang aanhoudt als je moet presenteren: praat duidelijk, wees interactief met het publiek, zorg dat je je hele verslag...

INFORMATIE

AUTEUR
R Wuijster
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Winnend presenteren - Tweede oplage.pdf

OMSCHRIJVING

Winnend presenteren (luisterboek) is een boek van Rob Wuijster. ISBN 9789490080013 Winnend presenteren De CD Winnend presenteren is v oor iedereen geschikt die presentaties voor een groep houdt en voor iedereen die hier belangstelling voor heeft! De diverse thema s zijn ook een goede toevoeging voor iedereen die in de verkoop zit!Reacties training Winnend presenteren Ik had een dergelijke training nog nooit gevolgd maar ik had al wel meerdere malen uit hoofde van mijn nieuwe functie als algemeen directeur op de b hne / voorgrond moeten staan. Iets waar ik apetrots op moest zijn, maar helaas dat ik dat op dat moment niet zo voelde en heb ervaren. Toch de bekende plankenkoorts? Dus Rob kwam op het juiste moment! Rob heeft - middels zijn ervaring vanuit de topsport - bij mij deze koorts weggenomen. Hij heeft structuur gebracht in mijn manier van presenteren en mij voorzien van allerlei handvatten om - afhankelijk van het te presenteren onderwerp en/of publiek - het presenteren weer leuk te maken en als een genot te laten voelen voor A mijzelf en B voor het publiek.Je kunt dus wel zeggen dat de training Winnend presenteren een wezenlijke bijdrage aan mijn loopbaan heeft gegeven. Naast (het helpen bij) het verkrijgen van een nieuwe functie heeft het mij ook gesterkt in mijn zelfvertrouwen bij het geven van presentaties. Doordat ik nu meer inzicht heb in de verschillende aspecten van het presenteren, heb ik meer grip op de luisteraars en kan ik dus sneller inspelen op reacties uit het publiek.Rob Wuijster, voormalig bondscoach van het Zwitserse Hockey Team en mental coach in de topsport en momenteel spreker, heeft zich verdiept in hoe het komt dat succesvolle mensen zo succesvol geworden zijn. Hij geeft hierover presentaties in de sport en het bedrijfsleven.

Wil je het boek lezen?Winnend presenteren - Tweede oplage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R Wuijster. Lezen Winnend presenteren - Tweede oplage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN