Vrouwenhulpverlening In Praktijk

Vrouwenhulpverlening In Praktijk - E.J.R.M. Wolf | Tiliboo-afrobeat.com

...ulpverlening In Praktijk (Paperback). Vrouwenhulpverlening in de praktijk is een bundeling van in de loop der jaren ontwikkelde richtlijnen en ... Het zelf-in-relatie (vrouwenhulpverlening) - Jean Baker e ... ... ... OMSCHRIJVING. Vrouwenhulpverlening in de praktijk is een bundeling van in de loop der jaren ontwikkelde richtlijnen en methodieken in de hulpverlening van vrouwen met ernstige trauma's na seksueel geweld.In dit boek zijn praktische handvatten op systematische wijze bijeen gezet. Psychopathologie Vrouwenhulpverlening in praktijk. Methodisch werkboek voor hulpverlening aan vrouwen met ernstige trauma's. Wolf, E.J.R.M. ... Vrouwenhulpverlening in praktijk : methodisch werkboek ... ... . Psychopathologie Vrouwenhulpverlening in praktijk. Methodisch werkboek voor hulpverlening aan vrouwen met ernstige trauma's. Wolf, E.J.R.M. SWP, Amsterdam 2002 128 pagina's, ISBN 90 6665 422 8, € 13,50 Vrouwenhulpverlening in de praktijk is een bundeling van in de loop der jaren ontwikkelde richtlijnen en methodieken in de hulpverlening van vrouwen met ernstige trauma's na seksue...

INFORMATIE

AUTEUR
E.J.R.M. Wolf
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vrouwenhulpverlening In Praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouwenhulpverlening in de praktijk is een bundeling van in de loop der jaren ontwikkelde richtlijnen en methodieken in de hulpverlening van vrouwen met ernstige trauma's na seksueel geweld.In dit boek zijn praktische handvatten op systematische wijze bijeen gezet. Een idee dat werd geboren toen in 1993 in het kader van een zorgprogramma vrouwenhulpverlening, een beschermende woonvoorziening van start ging met twee woonhuizen voor deze specifieke doelgroep.Sindsdien is veel ervaring opgedaan met de hulpverlening van vrouwen met ernstige trauma's na seksueel geweld en misbruik. Er is een balans gezocht tussen de toepassing van de uitgangspunten van vrouwenhulpverlening met aandacht voor de levensgeschiedenis van vrouwen, de vraag van cliënten als uitgangspunt en de toepassing van DSM-IV categorieën en methodieken uit de voornamelijk medisch-biologisch georiënteerde psychiatrie.Hulpverleners lopen in de praktijk op tegen het verschil in gehanteerde verklaringsmodellen van psychische disfunctie. Waar de medisch-biologisch georiënteerde psychiatrie de levensgeschiedenis buiten beschouwing laat en patiënten objectiveert tot dragers van een ziekte met de hulpverlener als deskundige, betrekt de vrouwenhulpverlening de levensgeschiedenis van vrouwen bij diagnostiek en behandeling en benadert hen als subject en (mede)deskundige.

Wil je het boek lezen?Vrouwenhulpverlening In Praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.J.R.M. Wolf. Lezen Vrouwenhulpverlening In Praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN