Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme

Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme - none | Tiliboo-afrobeat.com

...zicht van de AFM met betrekking tot de Wwft is gericht op het bewaken en bevorderen van de integere bedrijfsvoering en het voorkomen dat ondernemingen bewust of onbewust betrokken raken bij het witwassen van geld ... Richtlijn over witwassen van geld, met inbegrip van ... ... . Wolters Kluwer - Melding witwassen geld of financiering van terrorisme VII 54. Beroepsgeheim van de CFI (art. 35, § 1 antiwitwaswet). 90 55. Uitzondering op het beroepsgeheim van de CFI (art. 35, § 2 en 36 antiwitwaswet) 91 56. Mededeling aan de controle- of toezichthoudende overheid (art. 35, § 2 antiwitwaswet) 91 57. Wet van 15 juli 2008, houdende samenvoeging van de Wet identificatie bij dienst ... Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme ... ... . 35, § 2 en 36 antiwitwaswet) 91 56. Mededeling aan de controle- of toezichthoudende overheid (art. 35, § 2 antiwitwaswet) 91 57. Wet van 15 juli 2008, houdende samenvoeging van de Wet identificatie bij dienstverlening en de Wet melding ongebruikelijke transacties. vermoedens van witwassen van geld of van financiering van terrorisme melden aan de Cel voor Financiële Informatieverwerking (CFI) (art. 47 tot 54) zonder de betrokken cliënten of derden (met uitzondering van de betrokken overhede...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme.pdf

OMSCHRIJVING

Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046593950 De auteur gaat in het bijzonder in op een aantal praktische aspecten m.b.t. de melding aan de Cel voor Financële Informatieverwerking.Het boek biedt een overzicht van de concrete richtijnen, reglementen en circulaires van diverse beroepsgroepen die onderworpen zijn aan de witwaswetgeving en is daarom een nuttig naslagwerk voor o.a. advocaten, notarissen, accountants, boekhouders, bedrijfsrevisoren, vastgoedmakelaars, diamanthandelaars, enz.

Wil je het boek lezen?Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Melding witwassen van geld of financiering van terrorisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN