KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen

KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen - Marie-Claire Bourgeois | Tiliboo-afrobeat.com

...LIE 101 recepten en toepassingen (Paperback) ... Kokosolie 101 recepten en toepassingen: met al het goede ... ... . Dit is een no-nonsens boek bomvol makkelijke recepten en heldere toepassingen van de kokosnoot met... Kokosolie 101 recepten en toepassingen (Paperback). Dit is een no-nonsens boekje bomvol makkelijke recepten en heldere toepassingen van de kokosnoot met... KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen | Marie-Claire Bourgeois. aangevuld met het goede van natuurvoeding. Zet op mijn lijst . Dit is een no-nonsens ... Kokosolie 101 recepten en toepassingen: met al het goede ... ... . Zet op mijn lijst . Dit is een no-nonsens boek bomvol makkelijke recepten en heldere toepassingen van de kokosnoot met al het goede van natuurvoeding, aangevuld met praktische gezondheidstips. Ontdek 50 verrassende toepassingen van kokosolie voor een betere gezondheid en meer energie. Als je kiest voor een gezonde le...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie-Claire Bourgeois
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een no-nonsens boek bomvol makkelijke recepten en heldere toepassingen van de kokosnoot met al het goede van natuurvoeding, aangevuld met praktische gezondheidstips. Kom fysiek, geestelijk, emotioneel en met je gewicht in balans met recepten uit dit kookboek. Leer je eetpatroon slim voor te bereiden waardoor je niet alleen slanker en energieker wordt maar ook lekkerder in je vel gaat zitten. Slim eten vergroot je geluksgevoel, vertraagt het verouderingsproces en verhoogt je energieniveau.Het boek is bedoeld voor de startende kok, voor de niet-keukenprinsessen en voor mensen die inspiratie kunnen gebruiken in de keuken. Ontdek hoe makkelijk het is om met eenvoudige recepten superlekkere maaltijden neer te zetten.

Wil je het boek lezen?KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie-Claire Bourgeois. Lezen KOKOSOLIE 101 recepten en toepassingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN