Guus slim, de complete Lu02. detective op dreef

Guus slim, de complete Lu02. detective op dreef - Maurice Tillieux | Tiliboo-afrobeat.com

...im, de complete Lu02. detective op dreef (Hardcover) ... Complete Guus Slim - 2: Detective op dreef | DE POORT ... ... . In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste... Guus slim compleet hc02. detective op dreef (Paperback). In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste... Guus slim compleet lu02. detective op dreef PDF BOEK. Hallo! Op zoek naar een Guus slim compleet lu02. detective op dreef-boek geschreven door auteur MAURICE. ... De complete Guus Slim zal uit 6 delen bestaan, ... bol.com | Guus slim, de complete Lu01. dectectie ... ... . ... De complete Guus Slim zal uit 6 delen bestaan, gedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips. Guus slim compleet lu02. detective op dreef is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Guus slim compleet lu02. detective op dreef PDF te downloaden op onze website pianofortefestiv...

INFORMATIE

AUTEUR
Maurice Tillieux
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Guus slim, de complete Lu02. detective op dreef.pdf

OMSCHRIJVING

In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs. De afgelopen jaren zijn er dan ook tientallen nieuwe uitgaven met en over zijn werk verschenen, met de nadruk op zijn voornaamste stripreeks Guus Slim. Sinds dit jaar krijgt nu ook in het Nederlands het beste werk van Tillieux een heruitgave die het verdient. De complete Guus Slim zal uit 6 delen bestaan, gedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips. Alle verhalen worden opnieuw vertaald en geletterd, en ook worden diverse verhalen toegevoegd die nog nooit in het Nederlands zijn verschenen!In het tweede deel zijn, naast een uitgebreid en op de Nederlandstalige uitgaven toegesneden dossier over de auteur, het vierde tot en met zesde verhaal van Guus Slim opgenomen: de in Europa spelende verhalen Vrachtboten in de avond en Bomaanslag in de Bergen, en het in Midden-Amerika gesitueerde De hel van Texiguay.

Wil je het boek lezen?Guus slim, de complete Lu02. detective op dreef in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurice Tillieux. Lezen Guus slim, de complete Lu02. detective op dreef Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN