Endocrinologische functieproeven

Endocrinologische functieproeven - L. van Bergeijk | Tiliboo-afrobeat.com

...ndocrinologische functieproeven die in een grote perifere kliniek regelmatig worden uitgevoerd, zijn beschreven ... Endocrinologische functieproeven. (eBook, 2012) [WorldCat.org] ... .Alle informatie die nodig is voor een goede aanvraag en goede voorbereiding en uitvoering wordt overzichtelijk beschreven; indicatie van de proef, korte theoretische uitleg en in detail de uitvoering, referentiewaarden, interpretatie van de resultaten en indien van toepassing ... Alle endocrinologische functieproeven die in een grote perifere kliniek regelmatig worden uitgevoerd, zijn beschreven.Alle informatie die nodig is voor een goede aanvraag en goede voorbereiding en uitvoering wordt overzichtelijk ... bol.com | Endocrinologische functieproeven | 9789031377107 ... ... .Alle informatie die nodig is voor een goede aanvraag en goede voorbereiding en uitvoering wordt overzichtelijk beschreven; indicatie van de proef, korte theoretische uitleg en in detail de uitvoering, referentiewaarden, interpretatie van de resultaten en indien van toepassing ... Alle endocrinologische functieproeven die in een grote perifere kliniek regelmatig worden uitgevoerd, zijn beschreven.Alle informatie die nodig is voor een goed...

INFORMATIE

AUTEUR
L. van Bergeijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Endocrinologische functieproeven.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boekje is bedoeld voor iedereen die een rol heeft bij het aanvragen en uitvoeren van endocrinologische functieproeven: medisch specialisten met name internisten - endocrinologen, arts-assistenten en coassistenten, maar ook laboratorium- en verpleegkundig en coassistenten, maar ook laboratorium- en verpleegkundig personeel. Alle endocrinologische functieproeven die in een grote perifere kliniek regelmatig worden uitgevoerd, zijn beschreven.Alle informatie die nodig is voor een goede aanvraag en goede voorbereiding en uitvoering wordt overzichtelijk beschreven; indicatie van de proef, korte theoretische uitleg en in detail de uitvoering, referentiewaarden, interpretatie van de resultaten en indien van toepassing bijzonderheden.

Wil je het boek lezen?Endocrinologische functieproeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. van Bergeijk. Lezen Endocrinologische functieproeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN