Een auto-biografie

Een auto-biografie - Maarten Min | Tiliboo-afrobeat.com

...tobiografie schrijven lijkt eenvoudig: u kent immers het verhaal omdat u het zelf hebt meegemaakt of er dichtbij hebt gestaan ... Tzum | Recensie: Sigizmoend Krzjizjanovski - Autobiografie ... ... . Maar een autobiografie schrijven mag niet worden onderschat. Daarom geven wij u 7 tips om een pakkend levensverhaal te schrijven. 1. Haal herinneringen op. Herinneringen zijn de essentie van een autobiografie. Een autobiografie (Grieks: αὐτός zelf, βίος leven, γράφειν schrijven) is de beschrijving die iemand geeft van zijn eigen levensloop.De meeste schrijvers beginnen pas op gevorderde leeftijd aan hun autobiografie, die dan ook terugblikt op hun hele leven. De ... 5 Schrijftips voor autobiografisch ... - Schrijven Online ... .De meeste schrijvers beginnen pas op gevorderde leeftijd aan hun autobiografie, die dan ook terugblikt op hun hele leven. De autobiografie wordt daardoor onderscheiden van het dagboek dat direct op de gebeurtenissen reageert. Een autobiografie schrijven. Wat is jouw verhaal? Iedereen die veel heeft meegemaakt heeft een fascinerend verhaal te vertellen aan de wereld. De truc achter het schri...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Min
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een auto-biografie.pdf

OMSCHRIJVING

De visie van Min2 op architectuur en het vak van architect, in de vorm van ca. 50 lessen aan jonge architecten.Elke les beslaat een pagina, met ’n inleidend thema, een centrale tekening waaromheen het verhaal zich afspeelt.In het laatste plaatje valt de held, of het lijdend voorwerp, uit ’n bed, als bij een nachtmerrie.Voor stripliefhebbers verwijst dit naar de opzet van “Little Nemo in Slumberland”, een Amerikaanse krantenstrip van Windsor McKay, van begin 1900.De onderwerpen zijn algemene thema’s als: zoek een goede partner, omgaan met commissies, prijsvragen, het vinden goede opdrachtgevers, omgaan met critici, bedrijfsoverdracht, naast een aantal case studies aan de hand van de ontwikkeling van het wapenarsenaal van de architect.In de bijlage van 25 pagina’s wordt door middel van schema’s hetzelfde verhaal nog eens op ’n heel andere manier verteld. Twee dubbele fotopagina’s bewijzen dat de getekende projecten ook echt gebouwd zijn, waardoor het gehele boek met andere ogen kan worden bekeken. Het is echt gebeurd!

Wil je het boek lezen?Een auto-biografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Min. Lezen Een auto-biografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN