De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe)

De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe) - Yann | Tiliboo-afrobeat.com

...lden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe) (Hardcover) ... Zoekresultaten voor: 'Thorgal' ... . Het hoofdpersonage is Thorgal Aegirsson, een van de laatste overlevenden... De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (Losbladig). "Wolvin doorkruist ""het rijk van de chaos"" op zoek naar haar wilde kant. Maar... Artikelen van De werelden van Thorgal: Wolvin koop je eenvoudig online bij bol.com. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorg ... bol.com | De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk ... ... . lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Wolvin doorkruist 'het rijk van de chaos' op zoek naar haar 'wilde kant'. Maar die is vertrokken naar de wolf-god Fenrir om hem de rechterhand van Tyr te ontfutselen in opdracht van de magiër Azzalepstön. Met een ingenieu...

INFORMATIE

AUTEUR
Yann
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe).pdf

OMSCHRIJVING

Het hoofdpersonage is Thorgal Aegirsson, een van de laatste overlevenden van een hoogbegaafd volk dat ooit de aarde ontvluchtte om een nieuw bestaan op andere planeten te zoeken. De strip verenigt veel thema's en legendes in één verhaal, variërend van Noorse mythologie tot sciencefiction. Het tijdperk waarin hij leeft lijkt zich af te spelen in de 8e en 9e eeuw, de vroege middeleeuwen, en de kleding, landschap en e.d. doet denken aan de Scandinavische landen.

Wil je het boek lezen?De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yann. Lezen De Werelden van Thorgal - Wolvin: 003 Het rijk van chaos (luxe) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN