De vijand in de spiegel

De vijand in de spiegel - L. Davidsen | Tiliboo-afrobeat.com

...nd in de spiegel is Davidsens vierde thriller in Nederlandse vertaling ... De vijand in mezelf - De Spiegel van Alice 1 ... . Eerder verschenen bij uitgeverij De Geus De vrouw op de foto, Enkele reis Kopenhagen en Bloedverwanten. Leif Davidsen is als voormalig journalist een meester in het analyseren van gebeurtenissen, ontwikkelingen, oorzaken en gevolgen. De vijand in de spiegel. Uit het Westen zijn de vrije jongens aangereden. Parkeerverbod of niet, ze zetten de huurbus open en stallen hun handel uit. Sinaasappels en bananen volop, ... De vijand in de spiegel. In de na ... De boeken van Leif Davidsen op volgorde ... ... . Sinaasappels en bananen volop, ... De vijand in de spiegel. In de nasleep van 11 september formeert de Deense veiligheidsagent Per Toftlund een speciale task force die onderzoek doet in fundamentalistische islamistische kringen. Daarbij komt hij op het spoor van een Deense al-Qaeda-man die de Troonopvolger wordt genoemd. De vijand...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Davidsen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De vijand in de spiegel.pdf

OMSCHRIJVING

Leif Davidsen werd geboren in Denemarken in 1950.Hij werkte als correspondent voor de Deense radio en televisie in Moskou. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de succesvolste thrillerauteur van Denemarken. Zijn boeken halen oplages van meer dan 100.000 exemplaren en zijn in tien landen in vertaling verschenen. De vijand in de spiegel is Davidsens vierde thriller in Nederlandse vertaling. Eerder verschenen bij uitgeverij De Geus De vrouw op de foto, Enkele reis Kopenhagen en Bloedverwanten.Leif Davidsen is als voormalig journalist een meester in het analyseren van gebeurtenissen, ontwikkelingen, oorzaken en gevolgen. Het resultaat: meeslepende thrillers! Twee aartsvijanden maken aan beide zijden van de Atlantische Oceaan - de een in Denemarken, de ander in de VS – jacht op de troonopvolger van Osama Bin Laden.Veiligheidsagent Per Toftlund probeert al jaren Vuk te vinden en uit te schakelen: de Deens-Servische huurmoordenaar die na een mislukte moordaanslag op een Iraanse schrijfster (beschreven in Enkele reis Kopenhagen) spoorloos is verdwenen. Vuk werkt sinds die tijd als ‘John’ in de Verenigde Staten. Hij traint er groepen toeristen in overlevingstechnieken. Na 11 september 2001 wordt Vuk door de FBI gearresteerd omdat zijn papieren niet kloppen. Vuk besluit open kaart te spelen en mee te werken: hem wordt het Amerikaanse burgerschap beloofd in ruil voor informatie over een Al Qaeda-man met een Deense achtergrond, die ‘de troonopvolger’ genoemd wordt. Ook Per Toftlund houdt zich na 11 september met terrorisme bezig. Hij leidt een taskforce die zich richt op moslimfundamentalisten en –extremisten. Toftlund komt eveneens op het spoor van ‘de troonopvolger’. Daarbij loopt hij zijn oude vijand Vuk opnieuw tegen het lijf. Een beslissende confrontatie kan niet uitblijven.

Wil je het boek lezen?De vijand in de spiegel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Davidsen. Lezen De vijand in de spiegel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN