De goeroegids

De goeroegids - Dominique Haijtema | Tiliboo-afrobeat.com

...iews heeft ze verzameld in 'De Goeroegids' ... De goeroegids | Leesvink ... . Eén van de geïnterviewde goeroes in 'De Goeroegids' van Dominique Haijtema is Jos Burgers. Van hem is een legendarische uitspraak die de kracht van dit boek illustreert: 'In plaats van vier tientjes voor twee boeken uit te geven, betalen mensen liever duizend euro voor de toelichting op die twee boeken. De goeroegids (Paperback). Ze staan voor uitverkochte zalen of schrijven de ene na de andere bestseller. Wat zorgt ervoor dat wij massaal luister ... De goeroegids - NRC Webwinkel ... . Wat zorgt ervoor dat wij massaal luisteren naar... De goeroegids | ISBN 9789047003885 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De goeroegids van Dominique Haijtema. Gratis verzending vanaf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Haijtema
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De goeroegids.pdf

OMSCHRIJVING

Ze staan voor uitverkochte zalen of schrijven de ene na de andere bestseller. Wat zorgt ervoor dat wij massaal luisteren naar Ben Tiggelaar, Remco Claassen of Manfred Kets de Vries en elk jaar de coachingkalender van Marijke Lingsma kopen? Dominique Haijtema sprak met de beste Nederlandse managementdenkers en presenteert hun beste ideeën over organisaties, management en leiderschap. Dit boek is een unieke verzameling van het gedachtegoed van populaire deskundigen als Roos Vonk, Daniel Ofman en Mathieu Weggeman. Elk interview levert inspiratie en bruikbare aanbevelingen voor leidinggevenden en professionals.

Wil je het boek lezen?De goeroegids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Haijtema. Lezen De goeroegids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN