Zin in tuin

Zin in tuin - Winnefred van Dijk | Tiliboo-afrobeat.com

...je elke dag kunt genieten en dat je ZIN krijgt om in je tuin te verblijven? Wil jij een speciale plek buiten, maar heb je geen idee hoe je dat moet maken of inrichten? Wacht niet langer en breng jouw tuin tot leven met Zintuin ... Zon en schaduw - Tuinfo.nl ... . De tuin en je omgeving is een verlengstuk van jezelf waar jij je fijn en thuis wilt voelen. En hoewel Zonnegrens.nl rekening houdt met de bebouwing rondom het adres dat je hebt opgegeven, wordt géén rekening gehouden met de grote boom in de tuin van de buren die nu nét alle zon uit jouw tuin weghoudt. Ga dus vooral ook even bij het huis zelf kijken om te zien hoe de situatie is. En bedenk ook of een tuin op het zuiden wel bij jou past. Zin in het barbecueseizoen? Zó maak je je tuin alvast lenteklaar ... Startpagina.nl he ... Beeldige tuin - Zin.nl ... . Ga dus vooral ook even bij het huis zelf kijken om te zien hoe de situatie is. En bedenk ook of een tuin op het zuiden wel bij jou past. Zin in het barbecueseizoen? Zó maak je je tuin alvast lenteklaar ... Startpagina.nl heeft een overzicht gemaakt om jouw tuin helemaal klaar te maken voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Winnefred van Dijk
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Zin in tuin.pdf

OMSCHRIJVING

Wat de Rotterdamse Winnefred van Dijk te vertellen heeft, beweegt zich beslist buiten de mainstream van de tuinboeken die tegenwoordig gepubliceerd worden. Dat komt in de eerste plaats door haar kennis en geestdrift, maar niet minder door de plek waar zij haar kennis dagelijks opdoet en haar enthousiasme voedt; Trompenburg Tuinen & Arboretum, een van de mooiste bomen- en heestertuinen van Nederland. Vertellen over haar tuin doet Winnefred van Dijk graag. Ze heeft al jarenlang een column over haar lievelingen (soms lastposten en handenbindertjes) in De Ster, de wekelijkse krant van Kralingen-Crooswijk. In het boek Zin in tuin wordt een zestigtal van deze schrijfsels gebundeld. Hoewel plantenkunde een serieuze zaak is, zijn ze vlot Žn met humor geschreven.De opbouw van het boek is gelijk aan de invloed van de seizoenen op de tuin. Wekelijks beschrijft de auteur de veranderingen die zich in de natuur voordoen. Zo wordt de lezer stap voor stap door het jaar geleid. Veel van wat Winnefred schrijft wekt bij de lezer een 'aha-erlebnis' op, het gevoel plotseling nieuwe inzichten te krijgen. Tussen de regels door leert Winnefred de lezer van alles over Trompenburg Tuinen & Arboretum. De unieke plekjes die Trompenburg herbergt komen aan de orde, het werk van het personeel Žn dat van de vele vrijwilligers. Zin in tuin wordt een praktisch boek, waarmee de lezer als het ware een gids in handen heeft, die vertelt over de wondere wereld 'achter de schermen' van Winnefred van Dijks Trompenburg Tuinen & Arboretum.Of je nu serieus tuiniert of maar wat aanrommelt, ook zonder tuin is dit een boek waar je veel plezier aan beleeft.

Wil je het boek lezen?Zin in tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Winnefred van Dijk. Lezen Zin in tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN