Preventie door paramedici

Preventie door paramedici - Barbara Sassen | Tiliboo-afrobeat.com

...tie en gezondheidsbevordering door paramedici 1e druk is een boek van M ... Preventie door paramedici - Geneeskundeboek ... . van der Burgt uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031351169 Preventie maakt van oudsher deel uit van de paramedische behandeling. Preventie en gezondheidsbevordering aan groepen is de laatste jaren in opmars. Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici is een handleiding voor paramedici bij het opzetten en uitvoeren van preventieprogramma´s en Preventie door paramedici Gezondheidsbevordering en zelfmanagement. eerste hoofdstuk lezen. Auteur: Barbara Sassen Uitgeverij: Bohn Stafl ... Vind preventie gezondheidsbevordering door paramedici op ... ... . eerste hoofdstuk lezen. Auteur: Barbara Sassen Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum Print ISBN: 978-90-368-2319-7 ... Preventie door paramedici (Onbekende bindwijze). Dit boek toont hoe patiënten, onderste...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara Sassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Preventie door paramedici.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek toont hoe patiënten, ondersteund door professionals, zelf hun gezondheid kunnen verbeteren, door hun leefstijl te veranderen, hun gezondheid te monitoren en hun zelfmanagement te optimaliseren. Het boek is geschreven voor studenten fysiotherapie, diëtetiek, mondhygiëne, logopedie, farmakunde, cesartherapie, oefentherapie, sportkunde en optometrie, kortom voor alle toekomstige professionals in de paramedische zorg.In Preventie door paramedici leest u hoe succesvolle leefstijlverandering en effectief zelfmanagement leiden tot verbeterde therapietrouw, patiëntparticipatie en shared decision making. Dat vraagt om een gemotiveerde patiënt én om een gemotiveerde en betrokken professional. De professional is daarbij verantwoordelijk voor de ondersteuning. Het boek bespreekt gezondheid op micro-, meso- en macroniveau en geeft handen en voeten aan preventie, gezondheidsbevordering en -voorlichting voor de verschillende paramedische beroepen. Daarvoor is gebruikgemaakt van recente gegevens uit wetenschappelijk onderzoek en ervaringen uit de beroepspraktijk. Het boek bevat twee trainingen "bevorderen van het zelfmanagement van de patiënt' en "de professional als gezondheidscoach'.Dr. Barbara Sassen is verbonden aan de University of Applied Science, faculteit Gezondheidszorg, Hogeschool Utrecht.

Wil je het boek lezen?Preventie door paramedici in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Sassen. Lezen Preventie door paramedici Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN