OPS-Pro 2007

OPS-Pro 2007 - Concordantie Computer | Tiliboo-afrobeat.com

...ding OPS Pro 2007 OPS Pro 2007 Versie 4.1 ... OPS-Pro 2007: Liedboek voor de Kerken, Evangelische ... ... .0 den om de dienst voor te bereiden en te ondersteunen. de te zingen liederen Een playlist is een lijst met liederen die De Playlist Editor biedt een zoekmogelijkheid op vrije tekst. Per teerd ten behoeve van de presentatie. oto's. Tijdens het tonen van de blad 1 van 55 t Editor. Ook kan een ... Na de eerste aanschaf van OPS pro sta je automatisch geregistreerd als gebruiker; dat geeft jaarlijks recht op een voordelige update die met Pinksteren beschikbaar komt. Voor gebruikers van OPS is er een grati ... OPS Pro 2008 Versie PDF ... . Voor gebruikers van OPS is er een gratis (digitale) helpdesk beschikbaar. Meer informatie over de aanschafprijs en de prijs van de jaarlijkse update is te vinden in onze webwinkel. OPS...

INFORMATIE

AUTEUR
Concordantie Computer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
OPS-Pro 2007.pdf

OMSCHRIJVING

In de zangpraktijk van gemeenten wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van een beamer voor de projectie van liedteksten.Dit beamerpakket omvat de liedteksten van drie Boekencentrum-uitgaven te weten het Liedboek voor de Kerken, de Evangelische Liedbundel en bundel Op Toonhoogte. U kunt ook eigen teksten toevoegen. Muzieknotatie is niet opgenomen.De liedteksten van het Liedboek voor de Kerken zijn direct ontsloten en beschikbaar na installatie; voor de ontsluiting en gebruik van de Evangelische Liedbundel en Op Toonhoogte moet u voor iedere bundel afzonderlijk licentiecodes kopen.Een heldere gebruiksaanwijzing is bijgesloten en in uitgebreide vorm op de CD te vinden.Helaas staat op de CD niet de handleiding die aansluit bij dit pakket. Download hiernaast de juiste handleiding.Met dit pakket kunt u binnen de ontsloten bundels-zoeken op trefwoord-selecteren op nummer, titel of beginregel-vinden op categorie, bijbeltekst of toonsoort-presenteren met beamer en op LCD-scherm-geselecteerde teksten printen, bewaren of kopiëren naar een tekstverwerker-vanuit de liedtekst-editor sheets en tekstboekjes makenEisen aan uw computer-dit pakket werkt onder Windows 2000, Windows XP en Windows Vista-u hebt nodig een CD-Romspeler, muis, een minimaal geheugen van 512 MB,een kleurenbeeldschern en een VGA-kaart (16 bits en hoger)-installatie op de harde schijf vergt een ruimte van 125 MBRechtenDe basis van dit pakket wordt gevormd door het Liedboek voor de Kerken. In de verkoopprijs zijn ook de rechten op het gebruik in de kerkelijke gemeente verrekend, mits er in de gemeente waar dit pakket gebruikt wordt voldoende exemplaren van gedrukte uitgaven van het Liedboek voor de Kerken aanwezig zijn. Voor de Evangelische Liedbundel en Op Toonhoogte: zie Beamerlicentie Evangelische Liedbundel (ISBN 978 90 239 2156 1) en Beamerlicentie Op Toonhoogte (ISBN 978 90 239 2158 5)

Wil je het boek lezen?OPS-Pro 2007 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Concordantie Computer. Lezen OPS-Pro 2007 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN