Methoden En Technieken Van Onderzoek

Methoden En Technieken Van Onderzoek - Saunders Mark | Tiliboo-afrobeat.com

...tting Methodologie Saunders Samenvatting Social Research Methods ... Studystore | Methoden en technieken van onderzoek met ... ... . Qualitative and Quantitative Approaches H1-12 Samenvatting: methodologie, college(s) en het boek , Hoofdstuk 1 tot 5 Samenvatting Methodologie: compleet, hoofdstukken 4 tot 9 Samenvatting Methodologie Het doel van onderzoek Samenvatting Methodologie Methoden en technieken van onderzoek methode en technieken powerpoint drie kenmerken van een onderzoeker: houding: onafhankelijk en open kennis: van methoden en onderwerp vaardigheid: doen en trucs Methoden en Technieken van onderzoek is een handleiding voor het opzetten en uitvoeren van onderzoek. De lezer wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid ... Methode schrijven van je scriptie: handige tips en een ... ... . De lezer wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid, en de talloze uitgewerkte voorbeelden en praktijkcases brengen het uitvoeren van een onderzoek tot leven. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen waarmee de student de kennis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Saunders Mark
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Methoden En Technieken Van Onderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Methoden En Technieken Van Onderzoek 4e druk is een boek van M. Saunders uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043014656 Methoden en Technieken van onderzoek, derde editieMethoden en Technieken van onderzoek is een handleiding voor het opzetten en uitvoeren van onderzoek. De lezer wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid, en de talloze uitgewerkte voorbeelden en praktijkcases brengen het uitvoeren van een onderzoek tot leven. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen waarmee de student de kennis van de behandelde stof kan testen. De heldere opzet, gecombineerd met een aantrekkelijke en toegankelijke stijl, maakt het boek geschikt als een gids voor zelfstudie. Methoden en technieken van onderzoek is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs.

Wil je het boek lezen?Methoden En Technieken Van Onderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saunders Mark. Lezen Methoden En Technieken Van Onderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN