Fado Alexandrino

Fado Alexandrino - Antonio Lobo Antunes | Tiliboo-afrobeat.com

...xandrino (Hardcover). Tien jaar na hun terugkeer in Portugal ontmoeten vier soldaten, die samen tijdens de koloniale oorlog in Mozambique hebben ... Amazon.com: Fado Alexandrino (Antunes, Antonio Lobo ... ... ... fado Alexandrino (antigo) - Camané - A Minha Rua. Fado Alexandrino is a novel by Portuguese author António Lobo Antunes.It was published in Portuguese in 1983 and in English translation by Gregory Rabassa in 1990. The novel tells of the reunion of five veterans of Portugal's Colonial War in Mozambique who meet ten years later for a night of debauchery and share their stories of the intervening years. Fado Alexandrino geldt als zijn magnum opus, niet zozeer vanwege de omvang, het ontzagwekkende bombardement van woorden. Het is de precisie wa ... Fado Alexandrino - Wikipedia ... . Fado Alexandrino geldt als zijn magnum opus, niet zozeer vanwege de omvang, het ontzagwekkende bombardement van woorden. Het is de precisie waarmee hij de doorwerking van de vuile oorlog in het leven van zeer uiteenlopende mensen be...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonio Lobo Antunes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Fado Alexandrino.pdf

OMSCHRIJVING

Tien jaar na hun terugkeer in Portugal ontmoeten vier soldaten, die samen tijdens de koloniale oorlog in Mozambique hebben gevochten, elkaar in een restaurant in Lissabon. ‘Kapitein’, hun vroegere bevelhebber, lijkt de regisseur van deze met veel drank overgoten avond die in de vroege ochtend op dramatische wijze eindigt. De personages brengen verslag uit van de afgelopen tien jaren, met als scharnierpunt de Anjerrevolutie van 25 april 1974. Fado Alexandrino is een roman over herinnering en verandering, over de ravage die de oorlog bij iedereen heeft aangericht.

Wil je het boek lezen?Fado Alexandrino in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonio Lobo Antunes. Lezen Fado Alexandrino Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN