Derde testament julius hc02. de openbaring 1/2

Derde testament julius hc02. de openbaring 1/2 - Alex Alice | Tiliboo-afrobeat.com

...stament julius hc02. de openbaring 1/2 (Hardcover) ... Derde Testament, het - Julius -1 - Julius - 1 | DE POORT ... ... . Terwijl Judea door de Romeinse bezetter op de pijnbank wordt gelegd, gaat de man die de... Derde testament julius hc03. de openbaring 2/2 (Hardcover). Julius en de Messias leiden hun expeditie verder naar het oosten, op zoek naar het Derde... Julius herstelt van zijn verwondingen en zet zijn zoektocht naar het Derde Testament in het Oosten verder. Na een bezoek aan de heilige berg keert hij teru ... Het 3e Testament gemist? Bekijk hier alle uitzendingen ... ... . Na een bezoek aan de heilige berg keert hij terug met de rol met zeven zegels. Die rol zou het woord van God bevatten en alleen zijn vriend Sar Ha Sarim heeft het recht de zegels te verbreken. Het derde testament - Julius 001 (Hardcover). Het laatste boek van het woord van God. De middeleeuwse legendes over dit manuscript draaien rond een......

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Alice
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Derde testament julius hc02. de openbaring 1/2.pdf

OMSCHRIJVING

Terwijl Judea door de Romeinse bezetter op de pijnbank wordt gelegd, gaat de man die de Prins der Prinsen, de Messias, wordt genoemd, op reis naar het oosten. Hij volgt de mystieke roep van het Derde Testament, de sleutel tot het Rijk van God en de belofte van het einde van alle lijden. De exgeneraal Julius heeft een aardser visioen: hij wil van deze ¿messias¿ een krijgsheer maken die zijn land kan bevrijden. Hij sluit zich daarom aan bij het groepje dat naar het oosten vertrekt. Hij is vastbesloten zijn vriend tot rede te brengen... en aan zijn dochter te koppelen. De bewijzen stapelen zich op, in de woestijnwind horen ze het rumoer van stemmen en het gekras van raven, en terwijl er geheimzinnige schaduwen op de muren van Babylon vallen, weet Julius niet dat de zoektocht naar het Derde Testament hem verder zal voeren dan hij zich kan voorstellen... Alex Alice, Xavier Dorison en tekenaar Timothée Montaigne keren met dit indrukwekkende nieuwe deel terug naar de bron van de saga die de stripwereld op zijn kop zette.

Wil je het boek lezen?Derde testament julius hc02. de openbaring 1/2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Alice. Lezen Derde testament julius hc02. de openbaring 1/2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN