De zelfstandige zonder personeel

De zelfstandige zonder personeel - G.C. Boot | Tiliboo-afrobeat.com

...l zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) groeit nog steeds ... ZZP Nederland ... . Circa 1 op de 10 werkenden is zzp'er. Zzp'ers zijn belangrijk voor de economie. Het kabinet wil ze meer ruimte geven. Bijvoorbeeld door een vermindering van de administratieve lasten. Tegelijk wil het kabinet het aantal schijnzelfstandigen terugdringen. Dat zijn mensen die als zzp'er worden ingehuurd terwijl ze ... Zelfstandige zonder personeel. In Nederland wordt in plaats van freelance vaak de benamin ... Het complete handboek zelfstandig zonder personeel - ZZP ... ... . In Nederland wordt in plaats van freelance vaak de benaming zelfstandige zonder personeel (zzp'er) gebruikt. Deze van oorsprong fiscale term wordt met name in de bouw, metaal en zakelijke dienstverlening gebruikt, terwijl de term freelancer ... Zelfstandige Zonder Personeel Zelfstandige Professional. Bemiddeling voor zzp'ers Naast onze bemiddelingswerkzaamheden voor opdrachtgever en werkzoekende zijn we de enige intermediair in de regio Lochem die be...

INFORMATIE

AUTEUR
G.C. Boot
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De zelfstandige zonder personeel.pdf

OMSCHRIJVING

Zzp'er: dat is de afkorting van de zelfstandige zonder personeel, die sinds enkele jaren in Nederland is ingeburgerd.Het zzp'schap leidt tot nogal wat juridische vragen. Wat is de juridische basis waarop een zzp'er werkt: een opdrachtovereenkomst of een arbeidsovereenkomst? Is hij verzekerd voor de verplichte werknemersverzekeringen? Wordt de zzp'er op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht beschouwd als zelfstandige, of niet? Welke pensioenrechten heeft een zzp'er? Geldt de gelijke behandelingswetgeving ook voor hem?Deze monografie geeft een overzicht van de juridische vraagstukken die zich rondom het zzp'schap kunnen afspelen. Slechts de fiscaliteit komt niet aan de orde, vanwege de snelheid aan ontwikkelingen die zich op dat gebied voordoen, en die een overzicht in boekvorm minder geschikt maken.

Wil je het boek lezen?De zelfstandige zonder personeel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.C. Boot. Lezen De zelfstandige zonder personeel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN