Bisschop Frans Wiertz

Bisschop Frans Wiertz - Christian van der Heijden | Tiliboo-afrobeat.com

...cus Jozef Maria (Frans) Wiertz (Kerkrade, 2 december 1942) is een Nederlands emeritus bisschop ... Schrijfbureau Sandra Israel » Bisschop Frans Wiertz: 'Als ... ... .Van 25 september 1993 tot 2 december 2017 was hij de 23 e bisschop van het Bisdom Roermond, oftewel de 9 e bisschop van Roermond sinds het herstel van de bisschoppelijke hiërarchie in 1853. Zijn wapenspreuk luidt: Geef, Heer, liefde en geloof aan uw Kerk. Bisschop Frans Wiertz van Roermond stopt ermee. Hij vertrekt in december. Wiertz heeft vrijdagochtend zijn vertrek aangekondigd. In de Limburgse parochies wordt dit w ... Scheidend bisschop Frans Wiertz: 'Je moet Onze Lieve Heer ... ... . Wiertz heeft vrijdagochtend zijn vertrek aangekondigd. In de Limburgse parochies wordt dit weekend een brief over zijn aftreden voorgelezen. Zo kondigde Bisschop Frans Wiertz vrijdagochtend zijn afscheid aan. Bisschop Frans Wiertz is een kwart eeuw de bisschop van Roermond en haalde priesters en religieuzen uit alle plekken van de wereld naar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Christian van der Heijden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bisschop Frans Wiertz.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek leert de lezer bisschop Frans Wiertz van bisdom Roermond kennen als de nuchtere, fijngevoelige en doortastende bisschop. In dit boek blikt Frans Wiertz niet alleen terug, maar geeft hij ook zijn missie op de toekomst van de Kerk, die naar zijn overtuiging missionair zal moeten zijn.

Wil je het boek lezen?Bisschop Frans Wiertz in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian van der Heijden. Lezen Bisschop Frans Wiertz Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN