Verlieskunde

Verlieskunde - Herman de Monnink | Tiliboo-afrobeat.com

...kunde geeft daarmee steun aan professionals die zich in hun beroepsopleiding niet of onvoldoende toegerust voelen voor verliesgerelateerde vragen ... bol.com | Verlieskunde | 9789035229938 | Herman de Monnink ... ... . Praktijk de Mönnink. Praktijk de Mönnink te Groningen (1993) is gespecialiseerd op de volgende gebieden: Verlieskunde - cursussen verliesbegeleiding, symposia Verlieskunde (Hardcover). Niet iedereen beschikt over voldoende zelfzorgcapaciteiten om actief en bewust, op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo,... Verlieskunde. Begeleiden bij rouw, verlies en transitie. Met de post-bachelor opleiding Verlieskunde wordt u kundig en vaardig in het begelei ... Verlieskunde | SpringerLink ... ... Verlieskunde. Begeleiden bij rouw, verlies en transitie. Met de post-bachelor opleiding Verlieskunde wordt u kundig en vaardig in het begeleiden van mensen bij rouw, verlies en transitie. We zien in heel veel beroepen dat mensen kunnen begeleiden met verlies een belangrijke competentie is. Verlieskunde gaat over de thematiek van verlies. Er is meer aandacht voor verlies. In...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman de Monnink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verlieskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Niet iedereen beschikt over voldoende zelfzorgcapaciteiten om actief en bewust, op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo, afscheid te nemen. Voor deze mensen is zorgvuldige professionele support onmisbaar. Over welke competenties moet een professional beschikken om goede verliesbegeleiding te kunnen geven? In Verlieskunde wordt deze vraag volledig beantwoord. Daarnaast komen een aantal vragen aan bod: Welke impact heeft verlies? Hoe gaat iemand ermee om (verliescoping)? En hoe voelt iemand zich gesteund (verliessupport)? Hoe steunen of blokkeren deze drie factoren de drie rouwtaken waarvoor iemand staat bij verlies? Vervolgens wordt de meest actuele kennis over methoden en technieken in de verliesbegeleiding en rouwtherapie beschreven. Een nieuw element hierin is bijvoorbeeld de verlieskundezorgstandaard, een middel om de samenwerking tussen professionals te verbeteren.

Wil je het boek lezen?Verlieskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman de Monnink. Lezen Verlieskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN