TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102

TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102 - Alice Kuipers-Bos | Tiliboo-afrobeat.com

...er 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102 (Paperback) ... Conflict op het werk? Los het op in 8 stappen ... . In iedere samenwerkingsrelatie nemen we tegenstellingen, meningsverschillen en... TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102. Alice Kuipers-Bos. In iedere samenwerkingsrelatie nemen we tegenstellingen, meningsverschillen en verschillende belangen en doelen waar. Het is van belang om op een soepele manier om te gaan met tegenstellingen. TaalAnker 102: Conflicthantering op de werkvloer TaalAnk ... TaalAnker 102: Conflicthantering op de werkvloer ... ... . TaalAnker 102: Conflicthantering op de werkvloer TaalAnker Hoe formuleer ik het?: Amazon.es: Alice Kuipers-Bos: Libros en idiomas extranjeros TaalAnker 102: Conflicthantering op de werkvloer (TaalAnker Hoe formuleer ik het?, Band 102) | Kuipers-Bos, Alice | ISBN: 9789462151871 | Kostenloser Versand für alle Bücher mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Alice Kuipers-Bos
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102.pdf

OMSCHRIJVING

In iedere samenwerkingsrelatie nemen we tegenstellingen, meningsverschillen en verschillende belangen en doelen waar. Het is van belang om op een soepele manier om te gaan met tegenstellingen. Iedere organisatie is gebaat bij goede samenwerkingsrelaties, want alleen dan kunnen gezamenlijke doelstellingen worden gerealiseerd.Dit boek gaat in op een aantal verschillende situaties waarin er sprake is van tegenstellingen en conflicten. Dat kan variëren van vergaderen en overleggen tot klachtenbehandeling en het geven en ontvangen van kritiek. Bij het omgaan met tegenstellingen is echter niet alleen wat we zeggen van belang, maar ook de manier waarop we dat doen. Ook hier wordt aandacht aan besteed.

Wil je het boek lezen?TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice Kuipers-Bos. Lezen TaalAnker 102 - Conflicthantering op de werkvloer 102 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN