Praktijkboek dementiezorg

Praktijkboek dementiezorg - Ronald Geelen | Tiliboo-afrobeat.com

...jkboek dementiezorg (Paperback). Een begeleider van bewoners met dementie krijgt te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen ... BSL Shop | Dementiezorg in de praktijk deel 2, van ... ... . Zoals... Praktijkboek dementiezorg Van Achterdocht tot Zwerfgedrag. eerste hoofdstuk lezen. Auteur: Ronald Geelen Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum Print ISBN: 978-90-313-8568-3 ... Praktijkboek dementiezorg. Een begeleider van bewoners met dementie krijgt te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen. Zoals angstig en... Een begeleider van bewoners met dementie krijgt te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen. Zoals ang ... Praktijkboek dementiezorg | SpringerLink ... . Zoals angstig en... Een begeleider van bewoners met dementie krijgt te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen. Zoals angstig en agressief gedrag, gevoelens van rouw en dwalen. Dit boek gaat in op deze en a Praktijkboek dement...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Geelen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek dementiezorg.pdf

OMSCHRIJVING

Een begeleider van bewoners met dementie krijgt te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen. Zoals angstig en agressief gedrag, gevoelens van rouw en dwalen. Dit boek gaat in op deze en andere onderwerpen, en geeft voorbeelden van de mensen die ermee kampen in de vorm van herkenbare portretten. De wisselwerking tussen bewoner en begeleider wordt belicht, waarbij tips volgen om de moeilijkheden in stemming en gedrag te hanteren. Het daarvoor aangereikte stappenplan is een krachtig hulpmiddel bij het opstellen van adviezen en zorgplannen. De schrijftaal is begrijpelijk, de inhoud gebaseerd op veel praktijkervaring.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek dementiezorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Geelen. Lezen Praktijkboek dementiezorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN