LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1

LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1 - Wheatley | Tiliboo-afrobeat.com

...CHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1 (Hardcover) ... Masterclass Leiderschap en Innovatie - Schouten & Nelissen ... . Met lessen voor managers uit de ordening van het universum.De nieuwe fysica, de revolutionaire... 1.3 Overzicht en ontwikkelingen in het denken over leiderschap 18 1.3.1 De trait-, stijl- en contingentiebenadering 18 1.3.2 Transactioneel en transformatief leiderschap 20 1.3.3 Ethisch, spiritueel, dienend, authentiek leiderschap 21 1.4 Kritiek op het leiderschapsdenken 21 1 Leiderschap en organisatieverandering De thema's leiderschap en verandering hebben veel met elkaar te maken. Alhoewel over leiderschap kasten vol bo ... LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1 | Boek.be ... . Alhoewel over leiderschap kasten vol boeken en artikelen met verschillende accenten en onderwerpen zijn verschenen, heeft leiderschap volgens experts altijd te maken met het beïnvloeden van anderen. Met creativiteitsgericht leiderschap en een vruchtbaar klimaat zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Wheatley
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1.pdf

OMSCHRIJVING

Met lessen voor managers uit de ordening van het universum.De nieuwe fysica, de revolutionaire ontdekkingen in quatummechanica, chaostheorie en evolutionaire biologie, hebben ons begrip van de wereld radicaal veranderd. Bestaande denkbeelden over ons leven en onze organisaties kunnen we overboord gooien. Professor Margaret Wheatley toont in dit boek aan dat ook managers veel kunnen leren van de nieuwe ideeën over de ordening van het universum. Zo maakt ze aan de hand van de quatummechanica het belang van medezeggenschap duidelijk en toont ze aan dat informatie vrij moet stromen om effect te hebben. De chaostheorie ondersteunt het belang van autonomie en zelforganisatie in ondernemingen. De auteur werpt een nieuw licht op vele onderwerpen die leidinggevenden in organisaties het meest verontrusten: orde en chaos, autonomie en controle, structuur en flexibiliteit, planning en innovatie. Leiderschap en de nieuwe fysica slaat een brug tussen Stephen Hawking en Tom Peters en is een inspirerend boek voor iedere manager die nieuwe natuurwetenschappelijke inzichten in zijn werk durft toe te passen.

Wil je het boek lezen?LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wheatley. Lezen LEIDERSCHAP EN DE NIEUWE FYSICA DR 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN