Integraal in Balans onderbouw havo/vwo Module Economie thuis Leeropgavenboek

Integraal in Balans onderbouw havo/vwo Module Economie thuis Leeropgavenboek - Ton Bielderman | Tiliboo-afrobeat.com

...871618 Module Economie thuis leeropgavenboek; ... Integraal in balans / Onderbouw HAVO/VWO / Theorieboek ... ... ... (Bedrijfs)economie onderbouw havo/vwo antwoordenboek; Uitgeverij Van Vlimmeren B.V. De Meeten 21 4706NJ Roosendaal. Tel: 0165 548824 ... Economie Integraal voor het vak economie bovenbouw havo en vwo. Integraal in Balans voor het vak economie en bedrijfseconomie onderbouw havo en vwo. Onderbouw Economie Integraal 2016-12-13T02:01:26+00:00 Integraal in Balansis een economiemethode voor leerlingen in de onderbouw van havo en vwo. De stof is verdeeld over drie modules met el ... bol.com | Integraal in balans Economie en maatschappij ... ... . De stof is verdeeld over drie modules met elk samenhangende onderwerpen: Economie thuis . Integraal in Balans is een economiemethode voor leerlingen in de onderbouw van havo en vwo. De stof is verdeeld over drie modules met elk samenhangende onderwerpen: • Economie thuis met onderwerpen als consument, welvaart, recht, werk, inkomen en economische...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Bielderman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Integraal in Balans onderbouw havo/vwo Module Economie thuis Leeropgavenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Integraal in Balans is een economiemethode voor leerlingen in de onderbouw van havo en vwo.De stof is verdeeld over drie modules met elk samenhangende onderwerpen:• Economie thuis met onderwerpen als consument, welvaart, recht, werk, inkomen en economische beslissingen van gezinnen;• Bedrijfseconomie en ondernemerschap gaat in op organisaties, marketing, kosten- en winstberekeningen, verslaggeving en ondernemerschap;• Economie en maatschappij met de nadruk op markt, macht, overheid en internationale aspecten.Elke module is een afgerond geheel. De modules zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken.Dit geeft keuzevrijheid en maakt een flexibele afstemming op het beschikbare aantal uren mogelijk.Elke module bestaat uit een leeropgavenboek met drie hoofdstukken die verdeeld zijn in vijfparagrafen. De theorie in elke paragraaf wordt gevolgd door opgaven waarin de vaardigheden – onthouden, begrijpen, toepassen en analyseren – duidelijk herkenbaar zijn aangegeven.De opgaven bevatten veel contexten en bronnenmateriaal. De opgaven nemen inmoeilijkheidsgraad toe en de laatste opgave van een paragraaf is een verdiepingsopgave waarin elementen uit de hele paragraaf aan de orde komen en waarbij een leerling diverse vaardigheden zal moeten combineren om de opgave correct te kunnen uitwerken.Niveaudifferentiatie is zo eenvoudig aan te brengen.Elk hoofdstuk eindigt met een begrippenlijst en herhalingsopgaven. Bij de herhalingsopgaven is de paragraaf vermeld. Dat maakt deze opgaven ook geschikt als zelftoets of diagnostische test.De modules geven een goede voorbereiding op de vakken economie en bedrijfseconomie in de bovenbouw van havo en vwo. Door de variëteit aan onderwerpen is er ook een sterkeaansluiting en herkenning met gebeurtenissen in het dagelijks leven, zowel in het nu als in de toekomst.Het complete arrangement, waaronder digitale componenten, staat op de methodesite: www.economieintegraalinbalans.nl en op www.vanvlimmeren.nl.

Wil je het boek lezen?Integraal in Balans onderbouw havo/vwo Module Economie thuis Leeropgavenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Bielderman. Lezen Integraal in Balans onderbouw havo/vwo Module Economie thuis Leeropgavenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN