Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het Communistische verleden

Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het Communistische verleden - Hellen Kooijman | Tiliboo-afrobeat.com

...is langs de sporen van het communistische verleden Het is alweer 25 jaar geleden dat de Muur viel, wat het einde betekende van een groot aantal communistische regimes ... Over Het Oostblokboek - donaustroom.eu ... . Recensent: Wouter van Dijk Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het communistische verleden, Hellen Kooijman en Guido van Eijck (red.) Uitgeverij Nieuw Amsterdam, Amsterdam 2014 ISBN: 978 90 468 1760 5. Paperback, rijk geïllustreerd, met themakaders en register 208 pagina's €19,99. Sightseeing achter het IJzeren Gordijn Een reis langs de sporen van het communistische verleden Het is alweer 25 jaar geleden dat de Muur viel, wat het einde beteke ... Het oostblokboek een reis langs de… - voor €14 ... . Sightseeing achter het IJzeren Gordijn Een reis langs de sporen van het communistische verleden Het is alweer 25 jaar geleden dat de Muur viel, wat het einde betekende van een groot aantal communistische regimes. In Het Oostblokboek gaan zo'n twintig bekende en vooraanstaande journalisten, correspondenten en historici op zoek naar wat er over is van het communistische verleden in […] Het Oostblok...

INFORMATIE

AUTEUR
Hellen Kooijman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het Communistische verleden.pdf

OMSCHRIJVING

Een reis langs de sporen van het communistische verledenHet is alweer 25 jaar geleden dat de Muur viel, wat het einde betekende van een groot aantal communistische regimes. In Het Oostblokboek gaan zo'n twintig bekende en vooraanstaande journalisten, correspondenten en historici op zoek naar wat er over is van het communistische verleden in onder meer Rusland, Oekraïne, ex-Joegoslavië, de voormalige DDR en Albanië.Aan de hand van gebouwen en objecten - imposante standbeelden van arbeiders en boeren, trotse tv-torens, Oostduitse Plattenbau, bunkers, typische Oostblokhotels en stalinistische wolkenkrabbers - vertellen zij het verhaal van de jaren achter het IJzeren Gordijn. Daarnaast wordt elk land in een korte schets gekarakteriseerd.Het Oostblokboek is zowel een boeiend leesboek als een unieke reisgids. Het boek voert de lezer langs de vele artefacten van het voorbije communisme in Oost-Europa en toont eveneens de soms lastige maar immer fascinerende omgang met deze erfenis.

Wil je het boek lezen?Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het Communistische verleden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hellen Kooijman. Lezen Het Oostblokboek. Een reis langs de sporen van het Communistische verleden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN