De melodie

De melodie - Jim Crace | Tiliboo-afrobeat.com

...r de klemtoon op de laatste lettergreep valt komt er een extra -en aanvast om de klank van het woord te behouden ... Wat is de betekenis van Melodie - Ensie ... . Andere voorbeelden hiervan zijn kopie - kopieën, categorie - categorieën en knie - knieën. Herkomst van het woord melodie. Melodie betekent wijsje en komt oorspronkelijk van het Griekse woord melōidia. CBS Melodie is een moderne basisschool. Samen met leerlingen en ouders, streven wij naar het best denkbare onderwijs opdat iedere leerling zich kan ontwikkelen tot een zelfbewuste, verantwoordelijke en kansrijke burger. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de brede ontwikkeling van ieder kind in een veilige en uitdagende leeromg ... bol.com | De melodie, Jim Crace | 9789044539790 | Boeken ... . Wij zijn samen verantwoordelijk voor de brede ontwikkeling van ieder kind in een veilige en uitdagende leeromgeving. Melodie 1) Air 2) Cantilene 3) Compositie 4) Deun 5) Deuntje 6) Gezang 7) Herkenbare opeenvolging van tonen (muz.) 8) Klank 9) Lied 10) Liedje 11) Melos 12) Mooie klank 13) Muziek 14) Muziekterm 15) Ope...

INFORMATIE

AUTEUR
Jim Crace
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De melodie.pdf

OMSCHRIJVING

De oude chansonnier Alfred Busi slijt zijn dagen in de prachtige vervallen villa aan de kust waar hij is opgegroeid. Zijn leven lijkt bezig aan het slotakkoord; hij is weduwnaar en mist zijn vrouw; binnenkort wordt hij geëerd om zijn verdiensten voor zijn geboorteplaats. Al kijkt hij terug op een rijk leven, de dagen die voor hem liggen lijken vooral uit herinneringen te bestaan. Maar dan zijn er enkele kleine dissonanten: een aanval van een mysterieus wezen, een projectontwikkelaar met grootse plannen, een roddeljournalist op zoek naar een thema. En plots klinkt Alfreds leven anders dan hij ooit voor mogelijk had kunnen houden.

Wil je het boek lezen?De melodie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jim Crace. Lezen De melodie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN