De Mahdi

De Mahdi - ... Kordey | Tiliboo-afrobeat.com

...i (Arabisch: ٱلْمَهْدِيّ) is een verlosser of bevrijder die op basis van profetieën aan het einde der tijden wordt verwacht door sommige islamitische stromingen ... Combiwel Maatschappelijke Dienstverlening & De Geldcoach ... . De komst van de Mahdi is een van de grote gebeurtenissen die aan de dag des oordeels vooraf zullen gaan, een van de eschatologische symbolen.. In de Koran wordt de Mahdi niet genoemd. Moslims verwachten de terugkeer van de Mahdi . Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 28 januari 2013) (Laatste bewerking: 13 augustus 2015) Honderden miljoenen moslims geloven dat de komst nabij is van de 12 e imam, d ... MaDi Zuid Oost en Diemen - Maatschappelijke steun voor ... ... . Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 28 januari 2013) (Laatste bewerking: 13 augustus 2015) Honderden miljoenen moslims geloven dat de komst nabij is van de 12 e imam, die Muhammad ibn Hasan al-Mahdi al-Muntazar -de door Allah geleide-heet en door de moslims kortweg Mahdi-messias wordt genoemd en ook wel 'de heer van deze eeuw'. De elfjarige Mahdi el Farissi uit Maarssen is vandaag gekozen tot de nieuwe kinderburgemeester van Stichtse Vecht. Hij 'solliciteerde' via een ma...

INFORMATIE

AUTEUR
... Kordey
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Mahdi.pdf

OMSCHRIJVING

Het is september 1978. De koning in het geel gooit zijn laatste kaart op tafel in een poging om de weg naar Kor te openen. Maar Erlin en Reka werken hem tegen, en met succes. Tegelijkertijd overlijdt paus Johannes-Paulus I, slechts een paar dagen na zijn benoeming als paus. In Jonestown, Guyana, plegen dominee Jim Jones en ruim negenhonderd van zijn volgelingen zelfmoord. In Saoedi-Arabi? zijn terroristen bezig met de voorbereidingen voor de inname van de Grote Moskee. Al deze gebeurtenissen zijn met elkaar verbonden. In het ware verhaal van de verborgen geschiedenis heeft immers alles met alles te maken.

Wil je het boek lezen?De Mahdi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ... Kordey. Lezen De Mahdi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN