De Kracht Van Human Resources

De Kracht Van Human Resources - Guido Maes | Tiliboo-afrobeat.com

...CHT VAN HUMAN RESOURCES HANDBOEK STRATEGISCH HUMAN RESOURCES MANAGEMENT De opzet van de eerste editie (verschenen in 2000) was om een aantal conceptuele en praktische modellen aan te reiken waarmee HR-verantwoordelijken in hun organi- satie aan de slag konden gaan ... De Kracht van Human Resources: Handboek Strategisch ... ... . De kracht van human resources Handboek strategisch human resources management. Door Guido Maes. Boek De opzet van de eerste editie (verschenen in 2000) was om een aantal conceptuele en praktische modellen aan te reiken ... Artikelomschrijving. DE KRACHT VAN HUMAN RESOURCES HANDBOEK STRATEGISCH HUMAN RESOURCES MANAGEMENT De opzet van de eerste editie (verschenen in 2000) was om een aantal conceptuele en praktische modellen aan te reiken waarme ... De kracht van human resources - Guido Maes | Boeken.com ... ... Artikelomschrijving. DE KRACHT VAN HUMAN RESOURCES HANDBOEK STRATEGISCH HUMAN RESOURCES MANAGEMENT De opzet van de eerste editie (verschenen in 2000) was om een aantal conceptuele en praktische modellen aan te reiken waarme...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Maes
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
De Kracht Van Human Resources.pdf

OMSCHRIJVING

DE KRACHT VAN HUMAN RESOURCESHANDBOEK STRATEGISCH HUMAN RESOURCES MANAGEMENTDe opzet van de eerste editie (verschenen in 2000) was om een aantal conceptuele en praktische modellen aan te reiken waarmee HR-verantwoordelijken in hun organi- satie aan de slag konden gaan. In de volgende edities werd het strategisch human resources concept niet alleen verder uitgediept maar ook kritisch belicht. Er werd speciale aandacht besteed aan de manier waarop HR een antwoord kan geven op de steeds complexer wordende context waarin zowel organisaties als managers moeten opereren.Met deze vierde grondige herwerking van De kracht van human resources is het boek sterk geëvolueerd. De rode draad blijft echter de manier waarop HR toegevoegde waarde kan leveren bij de verwezenlijking van de doel- stellingen van de organisatie zonder HR helemaal onder- geschikt te maken aan de organisatiestrategie. HR moet ook opkomen voor haar eigen waarden en eventueel zelfs tegen de gangbare stromingen in bepalen wat goed is voor de belangrijkste activa van een organisatie, namelijk de personeelsleden.Dit boek is een absolute must voor praktijkmensen, onder- zoekers en studenten die een antwoord willen vinden op de vraag hoe Human Resources Management strategisch kan worden ingezet.

Wil je het boek lezen?De Kracht Van Human Resources in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Maes. Lezen De Kracht Van Human Resources Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN