Bloem van China

Bloem van China - I. Andersson | Tiliboo-afrobeat.com

... afronden van de PABO en een jaar onderwijskunde te hebben gestudeerd, is ze sinds 1993 werkzaam als lerares in het basisonderwijs ... Bloemen - Alles over verschillende bloemen ... . Op 4 november 2004 werd ze moeder van een meisje uit China: Hua. Voor haar dochter is ze als vanzelf haar ervaringen als adoptiemoeder gaan opschrijven. Het resultaat is de verhalenbundel Bloem van China. Foto Behang 3D Stereo Chinese Bloemen Vogels Muurschildering Slaapkamer Woonkamer Nieuwe Ontwerp Textuur Behang Papel De Parede Bloemen 3D,Koop van verkopers in China en van rond de hele wereld. Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! 18-apr-2016 - ... Bloem van China - I. Andersson | Boeken.com ... . Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! 18-apr-2016 - Bekijk het bord 'china bloemen' van cimdai, dat wordt gevolgd door 247 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën o...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Andersson
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bloem van China.pdf

OMSCHRIJVING

Bloem van China is het verhaal over de geadopteerde dochter van Inge Andersson. Samen met haar vriend reisde zij de wereld over om hun toen dertien maanden oude kindje op te halen. Hun bewuste keuze voor adoptie, die overweldigende ervaring om hun dochter na ruim drie jaar wachten voor het eerst in de armen te mogen sluiten en tenslotte de fantastische, maar zeer intensieve periode die zij het eerste jaar in Nederland belevan; dit alles maakt Bloem van China tot een treffende verhalenbundel over een bijzondere vorm van het moederschap.De opbrengst van Bloem van China zal worden geschonken aan het Huazhou Social Welfare Institute: het Chinese kindertehuis waar Hua haar eerste levensjaar heeft doorgebracht.Inge Andersson is in 1970 geboren en opgegroeid in Heiloo (Noord-Holland). Op dit moment woont ze, samen met haar man Michel, alweer een heel aantal jaren in Amsterdam. Na het afronden van de PABO en een jaar onderwijskunde te hebben gestudeerd, is ze sinds 1993 werkzaam als lerares in het basisonderwijs. Op 4 november 2004 werd ze moeder van een meisje uit China: Hua. Voor haar dochter is ze als vanzelf haar ervaringen als adoptiemoeder gaan opschrijven. Het resultaat is de verhalenbundel Bloem van China.

Wil je het boek lezen?Bloem van China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Andersson. Lezen Bloem van China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN